Danes čaka naše rokometaše polfinalni obračun z domačini Francozi, igrajo pa se tudi nogometne tekme in pa košarka v evropi in ligi NBA.

 

Francija – Slovenija
Handicap – 1. polčas
1.57 Francija -1,5
Opis: 
Francija je na domačem terenu izrazit favorit, čeprav so naši fantje letos pokazali da so iz pravega testa, pa bodo danes težko premagali realno gledano premočne Francoze. Seveda se naši fantje ne mislijo predati in upajmo da čim več časa držijo z francozi priključek in tako čim več časa spravljajo domačine ob živce, samo tako imamo lahko danes v končnici možnost za super presenečenje.

FC Barcelona – Real Sociedad
1 X 2
1.25 FC Barcelona

Hull City – Manchester United
Dvojna priložnost
2.55 Hull City ali X

Crvena zvezda (SRB) – Panathinaikos Atene (GRE)
Stava na zmago
1.62 Crvena zvezda (SRB)

F.C. Barcelona (ESP) – Baskonia Vitoria Gasteiz (ESP)
Handicap
1.75 Baskonia Vitoria Gasteiz (ESP) +6,5

Indiana Pacers pri ekipi Minnesota Timberwolves
Stava na zmago (ZDA)
1.60 Minnesota Timberwolves
Opis: 
Mlada ekipa Minnesote počasi prihaja v pravo formo. Po zelo slabem začetku, je trener Tom Thibodeau očitno končno stuhtal tako fazo napada kot fazo obrambe. Čeprav ima Minnesota še vedno zelo slab score 17-28, pa ima ekipa za sabo 3 zaporedne zmage. Še več, Minnesota je 6-2 na zadnjih 8 tekmah, vključno z zmago 112-111 proti Sunsom, ki si jo je Minnesota zagotovila z uspešnim metom za zmago v zadnji sekundi. Torej v goste danes prihaja indiana, ki je tudi veliko razočaranje sezone, v četrtek se bosta ekipi tako pomerili prvič v sezoni. Lansko sezono je obe tekmi  zmagala Indiana. Naša napoved gre torej na domačo zmago, kar nam na športni stavnici bwin ponudi kvoto 1.60 (vključno z podaljškom).

Phoenix Suns pri ekipi Denver Nuggets
Stava na zmago (ZDA)
1.40 Denver Nuggets

Washington Capitals pri ekipi New Jersey Devils
1 X 2 (redni del)
1.91 Washington Capitals

St. Louis Blues pri ekipi Minnesota Wild
1 X 2 (redni del)
2.00 Minnesota Wild

https://www.youtube.com/watch?v=MZF1gpJ0HWY