Na športni stavnici bet-at-home.com športni navdušenci namreč dobijo sedaj še več. Vsakemu stavnemu strokovnjaku podarjajo do 200.00 EUR – kar tako! Pozor, ponudba velja samo do 13. februarja! Klasični bonus je na stavnici 100 EUR, sedaj pa lahko v tem promocijskem obdobju prejmete bonus kar do 200 EUR, kar se res splača izkoristiti.

Do bonusa ste upravičeni tako novi kot dosedanji uporabniki stavnice Bet at home!

Kako do bonusa:

 1. Prijavite se (če je treba, se registrirajte) in napolnite stavni račun.
 2. V možnosti Upravljanje računa kliknite “Unovčite bonus”.
 3. Vnesite Bonus kodo BET17 – Končano!
 4. Takoj za tem se vam prenese 50 % vplačane vrednosti na vaš stavni račun (do maksimalno 200.00 EUR).

Stavi zdaj!

Vsi pogoji bonusa:

 • Bonus ponudba velja od 26.01.2017 (12:00 ure CEST) do 13.02.2017 (23:59 ure CEST).
 • Bonus koda se glasi “BET17” in mora biti vnesena najkasneje do 13.02.2017 (23:59 ure CEST) v meniju pod zavihkom “Unovčite bonus”. Po omenjenem časovnem obdobju uporabnik ne more več koristiti bonusa.
 • Maksimalna vrednost bonusa znaša 200.00 EUR. Pri vplačilu nad 400.00 EUR vam bet-at-home.com podari 200.00 EUR bonusa.
 • V primeru, da uporabniki ob registraciji bet-at-home.com stavnega računa niso izbrali valute v EUR, se zneski lahko razlikujejo. Odločilen dejavnik je država iz katere prihaja uporabnik.
 • V kolikor je v trenutku unovčitve že aktiven drug bonus, se na novo unovčen bonus uvrsti na čakalno listo. Vse nadaljnje unovčene bonuse je mogoče aktivirati v meniju “Moje promocije”, šele ko bodo povsem izpolnjeni pogoji za promet trenutnega bonusa ali ko bo povsem porabljeno bonusno dobroimetje. Bonus je potrebno aktivirati v 90 dneh po vnosu kode.
 • Znesek bonusa je odvisen od višine dobroimetja v trenutku aktivacije. Kot osnova za izračun zneska bonusa služi največja vrednost vseh vplačil v časovnem obdobju bonusa. Pri bančnem nakazilu je odločilen prejem sredstev na račun.
 • Bonus in vplačani znesek je potrebno obrniti v 90 dneh 3x, z minimalno kvoto 2.00, preden je mogoče zahtevati izplačilo. Pri tem niso upoštevane sistemske stave in stave multiway. Uporabniki, ki so vplačali več kot 400.00 EUR morajo obrniti skupno 1800.00 EUR. (Pri strankah iz Nemčije je zaradi davka na stave potrebno obrniti maksimalno 1.890 EUR.) Pri neizpolnjevanju pogojev prometa si spletna stran bet-at-home.com pridržuje pravico, da stornira znesek bonusa, kot tudi z njim dosežene dobitke.
 • Vplačan znesek, s katerim je bil bonus pridobljen, kot z njim dobljeni dobitki so v času bonusa vezani in ne morejo biti izplačani.
 • Bonus lahko izkoristite samo z “vezanim dobroimetjem” ali “bonusnim dobroimetjem”. Stave, oddane z drugim dobroimetjem, ne bodo upoštevane pri izpolnjevanju pogojev za promet.
 • Če je obračun stav opravljen za tem, ko je bonus storniran ali je zapadel, se pripiše samo tisti dobitek, ki je bil ustvarjen z vezanim dobroimetjem. Dobitki, ustvarjeni z bonusnim dobroimetjem, bodo stornirani.
 • Bonus je veljaven samo za športne stave ter stave v živo, kot tudi za virtualne stave. Ostali bet-at-home.com produkti so izključeni iz te ponudbe.
 • Bonus velja za maksimalno en stavni račun na osebo, družino, gospodinjstvo ali računalnik. Ob sumu zlorabe pravil (odpiranje navideznih stavnih računov, igranje v skupinah) ali “balance bettinga”, si bet-at-home.com pridržuje pravico odvzema bonusa ter vseh dobitkov, ki so bili pridobljeni z bonusom.
 • Bonus ne velja za stranke, ki imajo svoje običajno ali začasno prebivališče v eni od naslednjih držav: Srbija, Velika Britanija, Ciper, Švedska, Irska, Liechtenstein, Malta, Gibraltar, Finska

1 komentar

 1. […] Danes se igra druga polfinalna tekma svetovnega prvenstva v rokometu. Našim se žal včeraj ni uspelu uvrstiti v finale, Francozi so bili preprosto premočni, danes pa se bosta za finale pomerili ekipi Norveške in Hrvaške, več pa spodaj. Akcija: stavnica bet at home po novem podarja namesto 100 EUR kar 200 EUR bonusa. Akcija velja tudi za obstoječe uporabnike, več informacij pa dobite tukaj. […]