Danes lahko stavite obilico stav na prijateljske tekme v nogometu, na katere pa rajši ne bomo stavili, kajti te tekme so izredno nepredvidljive. Rajši se posvetimo ligi NBA in domači košarki. Naj se zahvalim tudi nekaterim, ki mi pridno pošiljate svoje stavne tipe, katere seveda redno objavljam 🙂 Stavne kvote pa lahko zasledite na športni stavnici bet365.

 

Zlatorog Laško – Rogaška
Stava na zmago
Napoved: Zlatorog Laško 1.60

Union Olimpija – Tajfun Šentjur
Stava na zmago
Napoved: Union Olimpija 1.20

Milwaukee Bucks pri ekipi Cleveland Cavaliers
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Cleveland Cavaliers 1.12

New York Knicks pri ekipi Chicago Bulls
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Chicago Bulls 1.24
Opis: 
Škoda, da imajo Bullsi kvoto samo 1.24, je pa res da je pričakovati lahko zmago domače ekipe – Bullsov, saj iz tekme v tekmo igrajo boljšo košarko, poleg tega pa se krčevito borijo za končnico, tako da tudi “must win” za bike. Knicksi vemo kaj so letos, to se pravi bolj kot ne srednja kanta za nabijanje, končnice tudi letos ne bodo videli, skratka motiva ne bo.

Miami Heat pri ekipi San Antonio Spurs
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: San Antonio Spurs 1.11

Dallas Mavericks pri ekipi Portland Trail Blazers
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Portland Trail Blazers 1.40
Opis: 
Par dni nazaj je Dallas doma po podaljških strl žilavi Portland. Tokrat se bodo vloge zamenjale, saj bo Portland igral pred domačimi gledalci. Tekma bo nepredvidljiva, toda ne verjamem da bo Dirk zopet nasul 40 točk in da bosta zvezdnika Portlanda brez zajetnega učinka. Torej pričakujem revanšo domačinov, pričakujem pa težko in nepredvidljivo tekmo, toda katera tekma pa je predvidljiva, sploh v NBA.

Los Angeles Clippers pri ekipi Golden State Warriors
Spread
Napoved: Los Angeles Clippers +10 1.87