Nov dan in nove stave, tokrat poleg lige nba, danes v akciji Goran Dragic, tudi liga nhl, kjer bodo na delu LA Kingsi in seveda Anže Kopitar.

 

Los Angeles Kings pri ekipi Minnesota Wild
1 2 (vklj. s podaljškom in kazenskimi streli)
Napoved: Los Angeles Kings 1.95

Cedevita Zagreb – Crvena zvezda
Stava na zmago
Napoved: Crvena zvezda 1.55

Charlotte Hornets pri ekipi Brooklyn Nets
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Charlotte Hornets 1.40
Opis:
 Hornets so včeraj vzeli skalp drugi najboljši ekipi lige NBA – Spursom in gredo danes ponoči v dvoboj z obilico optimizma. Hornetsi so dejansko v zadnjem obdobju v odlični formi, saj nizajo zmago za zmago. Na drugi strani Netsi letos ne dosegajo svojih pričakovanj, imajo več porazov kot zmag in posledica tega je tudi da niso uvrščeni v končnico. Seštevek vseh dejstev nam da jasno vedeti, kdo je favorit na tej tekmi in pričakujem relativno lahko zmago Hornetsov. Kvota sicer ni najvišja, je pa vseeno dokaj visoka in ob malo višjem vložku nam še vedno naredi obilico profita. Seveda pa lahko stavo kombinirate tudi s ostalimi in sestavite zmagovalni sistem oziroma listek.

Houston Rockets pri ekipi Oklahoma City Thunder
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Oklahoma City Thunder 1.20

Miami Heat pri ekipi New Orleans Pelicans
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Miami Heat 1.25
Opis:
 Pelikani so brez svojega glavnega zvezdnika A. Davisa in dejansko brez njega niso tako nevarna ekipa, poleg tega imajo malo možnosti za uvrstitev v končnico in prav lahko da bo njihova motivacija predvsem čim višji izbor na letošnjem naboru lige nba. Miami pa na čelu z Goranom igra vedno bolje in tako zopet pričakujem zmago Miamija, zlepa ali zgrda Miami potrebuje zmage, medtem ko jih Hornetsi ne.