Danes je že v polnem teku premier liga, čaka pa nas tudi španska Laliga in slovenska liga in še več top tekem oz. športnih dogodkov, več pa spodaj.

 

FC Barcelona – Real Betis
1 X 2
1.10 FC Barcelona

Leicester City – Arsenal FC
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
1.70 X
Opis: 
Obe ekipi sta v 1. kolu doživele grenek poraz in tako bosta poskušali vknjižiti prve točke, po možnosti seveda 3 točke in zmagati, kar pa bo vse prej kot lahko. Arsenal letos na začetku ne blesti, prav tako aktualni prvaki in težko bo katera ekipa nadigrala katero in zmagala npr. z 3:1, ali 2:0. Pričakovati je težko tekmo, ki kar diši po remiju, ki ga z kvoto 1.70 dobimo na stavnici 10bet.

FC Sevilla – Espanyol
1 X 2
1.67 FC Sevilla

Juventus – Fiorentina
1 X 2
1.48 Juventus

Atletico Madrid – Deportivo Alaves
1 X 2
1.20 Atletico Madrid

FC Koper – NK Radomlje
1 X 2
1.50 FC Koper

Maribor – Aluminij Kidričevo
1 X 2
1.28 Maribor

NK Domžale – NK Olimpija Ljubljana
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
2.00 NK Domžale
Opis: 
Domžale so že na začetku sezone pokazale, da so ekipa na katero je treba računati, saj so trenutno prva ekipa slovenske lige. Zeleni bi z zmago vzeli prvo mesto, toda to bo vse prej kot lahko, saj Olimpija ne kaže dobrih iger, še več, trener Olimpije je pod čedalje večjim pritiskom. Domžale pa ravno obratno, igrajo super lep nogomet in učinkovit, kar smo lahko videli tudi na evropski sceni ko se se pogumno upirali angleškemu prvoligašu West Hamu. Doma so favoriti domači in to bodo tudi potrdili z 3 točkami.