Petek je dan za zadetek oz. v našem primeru za nogomet v premier ligi, zanimivo bo tudi v košarki v Riu, več o tem si preberite v včerajšnjih stavnih nasvetih, današnji stavni tipi pa kot vedno brezplačno in samo za vas.

 

Manchester United – Southampton FC
1 X 2
1.53 Manchester United
Opis: 
Paul Pogba bo kot kaže danes debitiral in to pred domačimi gledalci, tako se začenja zgodba Pogbaja – najdražjega nogometaša na svetu, kar pa bo moral še potrditi. Nazadnje je United igral v gosteh in zmagal kar z 3:1, torej United je bil več odlično strelsko razpoložen in če bodo vsaj približno podobno tudi danes, potem se jim obeta zmaga. Tudi drugače so rdeči vragi favoriti in vse ostalo kot domača zmaga bi bilo veliko razočaranje, pa čeprav je šele začetek sezone in se ekipa še ne more povsem uigrati, še posebno ne United, ki ima glede na lansko sezono kar konkretno prenovljeno ekipo. Stavna kvota na zmago domače ekipe je solidna in sicer 1.53, poiščete pa jo lahko na stavnici bet at home.

FC Carl Zeiss Jena – FC Bayern München
1 X 2
1.05 FC Bayern München

Olympique Lyon – SM Caen
Dvojna priložnost – polčas
1.75 X ali SM Caen

GNK Dinamo Zagreb – RNK Split
1 X 2
1.40 GNK Dinamo Zagreb

Rokomet – moški – Olimpijske igre

Francija – Nemčija
1 X 2
1.53 Francija
Atletika – Olimpijske igre
4 x 100 m – štafeta – moški
Kdo bo osvojil zlato medaljo? (stava velja v vsakem primeru)
1.22 Jamajka
Opis: 
Ali drugače rečeno, ali bo Bolt osvojil zgodovinsko 9 zlato medaljo na OI. Definitivno na štafeti ne bo vse odvisno od njega, a za pričakovati je zmago jamajške štafete in zapis Bolta nesmrtne legende olimpijad.

Se ne strinjaš z našimi napovedmi? Pošlji nam svoje tipe in objavili jih bomo 🙂