Tudi danes nas čaka super stavna ponudba, kot je že v navadi za vikende se igrajo vse najboljše nogometne lige, izpostoavimo pa lahko top derbi v angleški Premier ligi med Manchester Unitedom in Chelsea. V ligi NBA pa se je že včeraj ponoči igrala končnica, kjer je bilo nekaj zelo zanimivih tekem, tudi danes bo temu tako.

 

West Bromwich – Liverpool FC
1 X 2
1.83 Liverpool FC

Manchester United – Chelsea FC
Dvojna priložnost
1.44 X ali Chelsea FC

CF Valencia – FC Sevilla
Dvojna priložnost
1.45 CF Valencia ali X

Leganes – Espanyol
Dvojna priložnost
1.28 Leganes ali X

SV Darmstadt 98 – FC Schalke 04
Dvojna priložnost
1.17 X ali FC Schalke 04

Olympique de Marseille – AS Saint-Etienne
Dvojna priložnost
1.19 Olympique de Marseille ali X

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.45 Washington Wizards
Opis: 
Kot smo že včeraj napovedali se nam zdi stava na domačo ekipo zelo zanesljiva. Opis napovedi pa si preberite v včerajšnjih stavnih napovedih.

Portland Trail Blazers pri ekipi Golden State Warriors (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.08 Golden State Warriors
Opis: 
Najboljša ekipa rednega dela Warriorsi bodo na domačem parketu pričakali Portland, ki se je šele v zadnjih tekmah rednega dela zagotovil igranje v končnici, toda pred njimi je težka naloga, saj so Warriorsi na tej tekmi in v tej seriji veliki favoriti. Domača ekipa ima preprosto preveč orožij, tako v napadu kot v obrambi. Napovedujemo domačo zmago in tudi zmago Warriorsov v seriji z izidom 4:0 ali največ z 4:1.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Houston Rockets (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.33 Houston Rockets
Opis: 
Definitivno gre za eno najbolj pričakovanih in zanimivih serij v letošnji končnici, ne samo da se bosta spopadli dokaj izenačeni ekipi, šlo bo tudi oz. predvsem za spopad dveh največjih kandidatov za MVP-ja rednega dela letošje lige nba. Če izvzamemo dvoboj dveh super zvezdnikov, to sta Harden in Westbrook, potem imamo pred sabo dve zelo različni ekipi. Houston ima boljši napad in več nevarnih strelcev za tri točke, medtem ko je pri ekipi OKC vse preveč solo potez Westbrooka, ki ima sicer super statistiko, vendar je na drugi strani igra Hardna bolj učinovita. Na letošnjih medsebojnih srečanjih omenjih ekip ima več zmag Houston, zelo zanimiv podatek pa je, da Hardnu pri zmagah ni bilo potrebno blesteti, medtem ko mora Westbrook za zmago svoje ekipe igrati praktično popolno igro. Tudi v napadu bo OKC težko konkurirala ekipi Houstona, ki je ena izmed top napadalnih ekip lige. Definitivno vidimo v tej seriji zmago Houstona, ki bi tudi prvo domačo tekmo moral zmagati. Kvoto za zmago Houstona je 1.33, zasledite jo lahko na stavnici bet365.

https://www.youtube.com/watch?v=Mhm-lAoiKRk