Za nami je res super stavni vikend, ki pa je zaradi današnjega praznika še dodatno podaljšan. Tudi danes bo pestro, igrale se bodo še nekatere tekme v top nogometnih ligah, v naši  slovenski ligi nas danes čakajo kar trije obračuni, na delu bo tudi Olimpija. Poleg nogometa pa se bomo posvetili tudi ligi nba, kjer se je ta vikend začela končnica, pa srečno vsem.

Vsi kljubitelji NBA košarke pozor: vse tekme letošnje končnice lahko spremljate na športni stavnici bet365! Namreč redni del se je lahko spremljal na kanalih Šport-Kluba, sedaj pa prenosov očitno ni več. V kolikor imate kakšne informacije vas naprošamo, da v spodnjih komentarjih sporočite, kje bi lahko spremljali končnico lige nba.

 

Aluminij Kidričevo – FC Koper
Koliko golov bo doseženih?
1.40 Več kot 1,5

NK Domžale – NK Krško
1 X 2
1.28 NK Domžale

NK Olimpija Ljubljana – NK Radomlje
1 X 2
1.30 NK Olimpija Ljubljana
Opis: 
Očitno Olimpija igra iz tekme v tekmo boljši nogomet, tako da zeleni danes doma ne bi smeli imeti prevelikih težav z podpovprečno ekipo NK Radomlje. Naš stavni tip je čista zmaga Olimpije, kvota za omenjeno stavo pa je 1.30.

Middlesbrough FC – Arsenal FC
Koliko golov bo doseženih?
1.22 Več kot 1,5

Deportivo Alaves – Villarreal
Dvojna priložnost
1.36 X ali Villarreal

Levante – Reus Deportiu
Dvojna priložnost
1.12 Levante ali X

Indiana Pacers pri ekipi Cleveland Cavaliers (2. tekma)
Skupni rezultat
1.95 Več kot 210,5
Opis: 
Prvo tekmo so dobili aktualni prvaki iz Clevelanda, toda tekma je bila zelo izenačena in odprta do zadnje sekunde, saj je Indiana imela met za zmago, ki pa ga je zgrešila. Tudi danes lahko pričakujemo podobno tekmo, namreč Cleveland ima še vedno slabo obrambo in se rešuje z napadom, medtem ko Indiana ni slaba ekipa in je na prvi tekmi ugotovila, da lahko brez težav igra z prvaki in jih tudi premaga. Torej pričakujemo podobno tekmo kot je bila prva in na koncu zopet tesno zmago domače ekipe. Kvoto za zmago Clevelanda pa poiščite na stavnici 10bet.

Memphis Grizzlies pri ekipi San Antonio Spurs (2. tekma)
Skupni rezultat
1.87 Več kot 188,5
Opis: 
Spursi so prvo tekmo zanesljivo zmagali in Memphis ni imel nobene priložnosti za zmago. Tudi danes se lahko ponovi podobna zgodba, torej predlagamo stavo na Spurse, je pa za pričakovati relativno nizko kvoto, tako da so to tekmo splača skombinirati z ostalimi in igrati npr. kakšen sistem ter si tako dviginiti skupno kvoto.

https://www.youtube.com/watch?v=7qV3tKtqrNk

4 KOMENTARJI