Praznični vikend nam prinaša ogromno športno stavne vsebine. Preverili bomo nogometno ponudbo v vseh najboljših evropskih nogometnih ligah, ne bomo pozabili tudi naše slovenske nogometne lige, kjer danes igra Maribor. Seveda pa se danes začenja tudi nba končnica, kateri bomo danes posvetili največ pozornosti, več pa si preberite v spodnjih brezpačnih stavnih nasvetih, pa srečno!

 

Gorica – NK Celje
Dvojna priložnost
1.62 X ali NK Celje

NK Rudar – Maribor
Handicap 2:0
1.40 NK Rudar

Sporting Gijon – Real Madrid
1 X 2
1.40 Real Madrid

Tottenham Hotspur – Bournemouth
1 X 2
1.22 Tottenham Hotspur

Everton – Burnley
Dvojna priložnost
1.10 Everton ali X

Southampton FC – Manchester City
1 X 2
1.78 Manchester City

AS Monaco – Dijon FCO
1 X 2
1.22 AS Monaco

Inter Milan – AC Milan
Dvojna priložnost
1.72 X ali AC Milan

Pescara – Juventus
1 X 2
1.26 Juventus

RasenBallsport Leipzig – SC Freiburg
1 X 2
1.44 RasenBallsport Leipzig

Rijeka – RNK Split
1 X 2
1.09 Rijeka

Indiana Pacers pri ekipi Cleveland Cavaliers (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.22 Cleveland Cavaliers
Opis: 
Cleveland ima v zadnjem obdobju veliko težav, predvsem v obrambi so šele 22 moštvo lige, na njihovo srečo pa so v napadu med boljšimi ekipami v ligi. Danes Cleveland gosti prvo tekmo končnice in sicer Indiano, ki je v zadnjem obdobju v zelo dobri formi. Vseeno je težko verjeti, da bi lahko Indiana lahko v gosteh parirala bolj talentirani ekipi Clevelanda. Tudi če Cleveland ne bo igral obrambe imajo v napadu veliko več kvalitete in izbire in Indiana bo težko v napadu konkurirala domačemu moštvu. Indiana bo tako svoje možnosti iskala predvsem na svojih domačih tekmah, medtem ko bo v gosteh težko izvlekla kaj več kot minimale poraze.

Milwaukee Bucks pri ekipi Toronto Raptors (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.30 Toronto Raptors
Opis: 
Toronto ima na zadnjih prvih tekmah v končnici že nekje 6 zaporednih porazov, torej Toronto v končnici tradicionalno zelo slabo začenja tekme in danes bi že bil čas, da začnejo letošnjo končnico z zmago. Seveda Milwaukee ne bo enostaven zalogaj, ampak domačini bi morali v tej seriji izkoristiti prednost domačega terena in predvsem bolj raznovrstn napad in na sploh boljši nabor igralcev.

Memphis Grizzlies pri ekipi San Antonio Spurs (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.17 San Antonio Spurs

Portland Trail Blazers pri ekipi Golden State Warriors (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.05 Golden State Warriors

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.45 Washington Wizards
Opis: 
Ena bolj zanesljivih stav se nam zdi ravno tekma med Atlanto in Washingtonom, kjer se bosta srečali 4 in 5 ekipa rednega dela letošnje sezone. Atlanta je preprosto premalo konstantna, da bi lahko v končnici zmagala izkušeno ekipo, kot so Wizardsi. Washington je letos pokazal izreden napredek in imajo boljšo ekipo kot Atlanta, predvsem pa ne vidimo, kdo bi lahko ustavil John Walla, ki ima letos res super sezono in je za obrambne igralce Atlante preprosto prevelik in premočan, torej stavni tip gre na domačo ekipo, kvoto za zmago Wizardsev je 1.45, najdete jo na športni stavnici bet at home.

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Clippers (1. tekma)
Spread
1.36 Utah Jazz +11,5
Opis: 
Clippsi so na domači tekmi favoriti in bi danes morali zmagati, toda Jazzi so nevarna ekipa in se bi znali zelo dobro upirati in morda lahko tudi presenetijo, tako da svetujemo previdnost pri omenjeni tekmi.