Športna stavnica Bet365 zaradi regulativnih zahtev sedaj zahteva preverjanje vaše lokacije. To pomeni, da boste morali v vaši mobilni napravi ali na računalniku od sedaj naprej vedno potrditi, da se nahajate v Sloveniji. Šele nato boste lahko športno stavnico še naprej uporabljali in na njej igrali športne stave. Spodaj prilagamo točna navodila za pametne telefone in pa tudi računalnike.

Najbolj enostavna rešitev (Android in iOS):

Za vse vrste mobilnih naprav, ki jih poganja operacijski sistem Android ali iOS je na voljo zelo enostavna rešitev. Na vašo mobilno napravo si preprosto naložite uradno >> Bet365 aplikacijo << in to je vse, Bet365 vam sedaj deluje.

NOVO: Bet365 app žal trenutno ne deluje. Stavnico Bet365 pa lahko vseeno brez težav uporabljate v brskalniku (Chrome, Firefox itd.), tako na telefonu, računalniku ali tablici – glejte spodnja navodila!

Navodila za pametne telefone (Android):

1 – Najprej v vašem telefonu vklopite GPS Lokacijo

2 – Nato obiščite spletno stran bet365 (KLIK tukaj) in za to spletno mesto v vašemu brskalniku omogočite lokacijo. Spodaj je primer za Chrome brskalnik.

a) V brskalniku desno zgoraj izberite tri pike in izberite “Nastavitve”.

b) Nato izberite “Nastavitve spletnega mesta”.

c) Nato izberite “Lokacija”

d) Nato v lokaciji izberite omogočite zgornji drsnik, ko je prikazano na spodnji sliki.

e) Nato še izberite spletno stran in sicer aktualni alternativni url stavnice bet365, trenutno je to “www.365sport365.com” in potrdite z izbiro gumba “Dovoli”.

3 – Nato obiščite spletno stran bet365 (KLIK tukaj), se prijavite z vašimi up. imenom in geslo, ter poskusite skleniti stavo. V kolikor vam javi spodnjo opozorilo, si morate na telefon prenesti zahtevano uradno bet365 aplikacijo za potrditev vaše lokacije. Obiščite povezavo na dnu opozorila ali pa kliknite na slednjo povezavo https://www.bet365authenticator.com/ in si prenesite app na vaš telefon.

a) Torej kot smo omenili si morate Aplikacijo iz tega spletnega mesta prenesti na vaš telefon in si jo namestiti. V kolikor vam pri prenosu aplikacije javi spodnje opozorilo izberite “Vseeno prenesi”.

b) Aplikacijo po prenosu odprete in namestite.

c) V kolikor vam javi spodnje opozorilo izberite “Nastavitve” in dovolite aplikacije iz tega vira namestitev. Nato le še izberite “Namesti” in app se vam bi moral namestiti na vaš telefon.

4 – Nato zaženite aplikacijo in ji dovolite uporabo GPS lokacije.

5 – Počakajte kakšno minuto da aplikacija potrdi vašo lokacijo. Nato znova obiščite spletno stran Bet365 in stavnica vam sedaj ponovno deluje. Ne pozabite, da morate od sedaj naprej, pred uporabo stavnice, vedno omogočiti na telefonu GPS lokacijo.

Navodila za računalnike (Windows):

1 – Na računalniku obiščite spletno stran bet365 (KLIK tukaj) in za to spletno mesto in vsa ostala v vašemu brskalniku omogočite lokacijo. Spodaj je primer za Chrome brskalnik.

a) V brskalniku desno zgoraj izberite tri pike in kliknite “Nastavitve”.

b) Nato v polje za iskanje vpišite “Lokacija”, ter izberite “Nastavitve spletnega mesta”.

c) Pomaknite se malce nižje in izberite dovoljenje “Lokacija”.

d) Nato izberite polje “Spletna mesta lahko zahtevajo lokacijo”.

e) Malce nižje še izberite spletno stran in sicer aktualni alternativni url stavnice bet365, trenutno je to “www.365sport365.com” in potrdite z izbiro gumba “Dovoli”.

f) Nato še enkrat dovolite sledenje lokacije z izbiro “Dovoli”.

2 – Nato obiščite spletno stran bet365 (KLIK tukaj), se prijavite z vašimi up. imenom in geslo, ter poskusite skleniti stavo. V kolikor vam vam javi spodnjo opozorilo, si morate na telefon prenesti zahtevano uradno bet365 potrditveno aplikacijo za potrditev vaše lokacije. Obiščite povezavo na dnu opozorila ali pa kliknite na slednjo povezavo https://www.bet365authenticator.com/ in si prenesite app na vaš telefon.

a) Torej kot smo omenili si morate Aplikacijo iz tega spletnega mesta prenesti na vaš telefon in si jo namestiti. V kolikor vam pri prenosu aplikacije javi spodnje opozorilo izberite “Vseeno prenesi”.

b) Aplikacijo po prenosu odprete in namestite.

c) V kolikor vam javi spodnje opozorilo izberite “Nastavitve” in dovolite aplikacije iz tega vira namestitev. Nato le še izberite “Namesti” in app se vam bi moral namestiti na vaš telefon.

3 – Nato zaženite aplikacijo in ji dovolite uporabo GPS lokacije.

5 – Počakajte kakšno minuto da aplikacija potrdi vašo lokacijo.

6 – Vrnite se nazaj na spletno stran od stavnice bet365 in tokrat izberite “I have the app”.

7 – Odpre se vam QR koda, katero morate skenirati z aplikacijo, ki ste si jo malce prej namestili na vaš pametni telefon. To je vse, ko poskenirate QR kodo boste zopet lahko stavili na športni stavnici Bet365.

To je vse kar morate storiti za Windows računalnik ali Android telefon.

Navodila za pametne telefone (iOS, iPhone):

Postopek za iOS naprave (iPhone, iPad …) je povsem enako kot za Android. Si pa morate najprej na vašo napravo namestiti Chrome brskalnik. Ko si naložite zahtevano aplikacijo (https://www.bet365authenticator.com/), počakajte nekaj minut. Potem se na Chrome brskalniku izpišite iz stavnice Bet365, nato pa nazaj vpišite. Tukaj vas bi moralo vprašati, če imate aplikacijo (potrdite) in app vam mora zaznati vašo lokacijo. Stavnica vam bi potem morala delovati.

Posodobitve aplikacije (navodila za telefone Android):

Aplikacija Bet365 authenticator lahko od vas lahko zahteva, da jo morate posodobiti. Posodobitev aplikacije je zahtevana, če se vam pri obisku stavnice v vašem brskalniku Chrome, zopet pojavi okno oziroma obvestilo o aplikaciji Bet365 authenticator, kjer morate zopet potrditi “I have the app”. Nato se vam odpre Bet365 authenticator aplikacija, ki zahteva da jo posodobite. To storite tako da v vašemu telefonu omogočite posodobitev aplikacije (glejte spodnjo sliko).

Aplikacija Bet365 authenticator in posodobitev le te

Vam stavnica še vedno ne deluje?

V kolikor vam stavnica še vedno ne deluje priporočamo da storite naslednje korake:

– izbrišite Bet365 Authenticator app
– izbrišite Bet365 app
– ponovno zaženite vašo napravo
– sledite navodilom še enkrat od začetka

V kolikor vam še stavnica še vedno ne deluje svetujemo, da kontaktirate >> podporo stavnice <<. Na voljo imate slednje vrste podpore: Pogovor v živo, E-pošta, Spletno sporočilo.