Danes se bomo posvetili finalu košarkarske lige ABA, kjer se merita Zvezda in pa Partizan. Igra pa se danes tudi kar nekaj nogometa in pa tenisa, več pa v spodnjih stavnih analizah.

2.31 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Škotska – Ukrajina
Tip: 1

1.77 UEFA liga narodov Poljska – Wales
Tip: 1

3.05 Finalissima Italija – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: X

2.12 Mednarodne prijateljske tekme ZDA – Maroko
Tip: 1

2.90 Segunda Division Teneriffa – Las Palmas
Tip: X

1.63 Allsvenskan, Ženske Djurgardens IF DFF – IFK Kalmar
Tip: 1

1.49 Odprto prvenstvo Francije, moški Ruud, Casper – Rune, Holger
Tip: 1

1.60 Odprto prvenstvo Francije, moški Rublev, Andrey – Čilić, Marin
Tip: 1

1.59 Adriatic League KK Partizan Beograd – Red Star Belgrade
Tip: 1
Opis tekme: Gre torej za mestni derbi, ki nam že danes lahko ponudi potnika v Evroligo. Finale ABA lige se igra na tri dobljene tekme, zvezda pa v seriji vodi z 2:0, potem ko je dobila obe domači tekmi. Zvezda je sicer polfinale aba lige igrala z Olimpijo in jo izločila z 2:1. Partizan pa je v polfinalu lige premagal Buducnost z 2:1. Zvezda je prvo tekmo dobila z 90:76, torej kar za +14 točk. Na drugi tekmi pa smo lahko videli veliko bolj izenačeno tekmo. Zvezda je sicer na koncu slavila 85:81, potem ko so prvo četrtino dobili z 29:18. Druga in tretja četrtina je bila veliko bolj izenačena, sploh zadnjo četrtino pa je dobil Partizan z 23:28 in v 36 minuti tekme smo lahko videli razliko samo ene točke. Zvezda je nato tekmo v končnici le obrnila sebi v prid, prvi strelec tekme pa je bil Kalinič z kar 25 točkami. Omenjeni zvezdnik ekipe je iz igre metal kar 77%, od tega trojke 5/5, torej kar 100%. Tega igralca bo Partizan moral zaustaviti na tretji tekmi, v kolikor seveda želijo upati na podaljšanje serije. Pri Partizanu je bil sicer prvi strelec ekipe Avramovic z 21 točkami in 64% metom iz igre. Tretja tekma je tako lahko zadnja, v primeru zmage Partizana pa seveda to pomeni, da še ni konec serije. Danes bi tako lahko Partizan pred “domačimi” gledalci prišel do prve zmage, kar je tudi naš stavni namig. Namreč že zadnja tekma je nakazala, da Partizan lahko pride do zmage, poleg tekma bo Zvezda zelo težko prišla do tretje zaporedne zmage, sploh proti tako kakovostnemu Partizanu.

Stavne kvote: Spletni portal PartyPoker sports nam za zmago Partizana ponuja kvoto 1.59, medtem ko je kvota za tretjo zaporedno zmaga Zvezde visoka kvote 2.12.