Danes se nadaljuje UEFA liga narodov, na delu bo tudi Slovenska reprezentanca, ki bo doma gostila Švede. Derbi dneva pa je zagotovo med reprezentancama Španije in pa Portugalske. Ne pozabite pa tudi na ATP Grand Slam tenis v Parizu in pa končnica lige NHL. Več pa seveda v spodnjih stavnih analizah.

3.05 UEFA liga narodov Bolgarija – Severna Makedonija
Tip: X

2.30 UEFA liga narodov Češka – Švica
Tip: 2

2.17 UEFA liga narodov Španija – Portugalska
Tip: 1
Opis tekme: Gre za prvi krog Uefa lige narodov, ki je eno najmlajših tekmovanj pod okriljem UEFA. Tekma se bo sicer igrala ob 20:45 uri, gre pa za dvoboj dveh velikih rivalov, govorimo seveda o Španiji in pa Portugalski. V skupini 2 se sicer nahajata še Češka in pa Švica, favorit skupine pa je verjetno ena izmed današnjih reprezentanc, torej Španija ali pa Portugalska. Obe reprezentanci sta nazadnje igrali prijateljske tekme, pa še to pred tremi meseci. Španija je sicer v nizu kar štirih zaporednih zmag. Nazadnje so doma premagali Islandijo z 5:0. Portugalska pa je na zadnjih petih tekmah zbrala tri zmage, remi in pa poraz. Na zadnje so doma premagali S. Makedonijo z 2:0. Sicer pa sta se reprezentanci na zadnjih dve prijateljskih tekmah razšli z rezultatom 0:0, danes težko pričakujemo še eno tekmo brez zadetkov. Pri Španiji boi veliko odvisno od napadalca Alvaro Morata, pri Portugalski pa seveda od zimzelenega Ronalda. Ronaldo je nazadnje na zadnji tekmovani tekmi proti Španiji zabil kar hat-trick, ali ga lahko tudi danes? Še zanimiv statistični podatke, Španije ni prejela v prvem polčasu zadetka na zadnjih 16 od 18 tekmah. Obeta se zelo zanimiva tekma, nekaj več možnosti za zmago pa dajemo domači reprezentanci Španije.

Španija ni izgubila na zadnjih 17. domačih tekmah.
Portugalska ni izgubila nobene od zadnjih 11 gostujočih tekem.
Španija je zmagala na 3. zaporednih tekmah pred domačimi gledalci.

Stavne kvote: Stavnica 22Bet nam za zmago Španije ponuja kvoto 2.17, remi je vreden kvote 3.30, zmaga Portugalske pa je vredna kvote 3.50.

1.89 UEFA liga narodov Izrael – Islandija
Tip: 1

3.30 UEFA liga narodov Slovenija – Švedska
Tip: 1

3.20 UEFA liga narodov Srbija – Norveška
Tip: X

3.15 UEFA liga narodov Severna Irska – Grčija
Tip: 1

1.08 UEFA liga narodov Gruzija – Gibraltar
Tip: 1

2.14 UEFA liga narodov Ciper – Kosovo
Tip: 2

2.20 Segunda Division Girona – Eibar
Tip: 1

1.72 Odprto prvenstvo Francije, moški Rublev, Andrey – Čilić, Marin
Tip: 1

1.45 Odprto prvenstvo Francije, moški Ruud, Casper – Rune, Holger
Tip: 1