Pred nami je je super stavni vikend, ki nam prinaša res obilico nogometa. Na delu so namreč reprezentance na stari celini, saj se igra Liga Narodov, več pa seveda preverite v spodnjih stavnih analizah.

Stavni pregled – Sobota

1.29 UEFA liga narodov Ukrajina – Armenija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.37 UEFA liga narodov Irska – Škotska
Tip: 1

3.00 UEFA liga narodov Ferski Otoki – Litva
Tip: X

1.44 UEFA liga narodov Madžarska – Nemčija
Tip: 2
Opis tekme: V 3 krogu skupine 3 nas čaka zanimiva tekma Madžarske in pa Nemčije, tekma se bo igrala ob 20:45 uri. V skupini je stanje sledeče, prvo mesto zaseda Italija z 4 točkami. Drugo mesto zaseda Madžarska z 3 točkami, tretje mesto Nemčija z 2 točkama. Tako Madžarska kot Nemčija imata po dveh odigranih krogih enako gol razliko 2:2. Zadnja reprezentanca te skupine pa je Anglija z samo 1 točko. Nemčija je v seriji treh zaporednih remijev, od tega je dva dosegla v letošnji ligi narodov. Na prvi tekmi je Nemčija v gosteh remizirala proti Italiji z 1:1. Na zadnji tekmi pa so Nemci doma proti Angliji remizirali z 1:1. Nemčija je na tekmi v 23 minuti imela razveljavljen gol (VAR), nato pa je le zadela v 50 minuti. Kane pa je nato rešil Angliji točko v 88 minuti in sicer po zadeti 11-metrovki. Nemčija je na tekmi imela večjo posest žoge, v strelih na okvir vrat pa sta bili reprezentanci povsem poravnani 6:6. Naša vzhodna soseda pa je na prvi tekmo doma premagala Anglijo z 1:0, kar je bilo kar malce presenečenja. Na drugi tekmo v gosteh pa je Madžarska v gosteh pričakovano izgubila proti Italiji z 2:1. Madžarska se je do sedaj proti Nemčiji pomerila 4krat in dosegal 1 zmago, to je bilo leta 2004. Na dosedanjih štirih medsebojnih tekmah pa smo videli tudi remi in pa dve zmagi Nemčije. Elf je danes favorit za zmago, ki pa ne bo enostavna. Na zadnji medsebojni tekmo, sta se reprezentanci srečali v skupinskem delu Evropskega prvenstva, kjer smo videli remi 2:2.

Nemčija ni izgubil na zadnjih 11. tekmah
Nemčija ni izgubil nobene od zadnjih 6 gostovanj.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Madžarske ponuja kvoto 7.20, remi je vreden kvote 4.40, zmaga Nemčije pa kvote 1.44 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.80 UEFA liga narodov Anglija – Italija
Tip: 1

1.56 UEFA liga narodov Nizozemska – Poljska
Tip: 1
Opis tekme: Tako kot vse tekme UEFA lige narodov se bo tudi današnja igrala ob 20:45 uri. Nizozemska bo doma gostila Poljsko in iskala tretjo zaporedno zmago. Nizozemska je tako v skupini 4 prvi reprezentanca z 6 točkami in gol razliko 6:2. Poljska pa zaseda 3. mesto z 3 točkami in gol razliko 3:7. Sicer pa je zadnja zmaga Nizozemske pomenila, da je reprezentanca izgubila samo eno od zadnjih osmih tekem v ligi narodov (5 zmag, 2 remija). Nizozemska je tudi v seriji 11 tekem nepremaganosti, kar je najboljše za reprezentanco od leta 2012-13. Nizozemska tako danes realno pričakuje podaljšanje tega niza. Nizozemska je na prvi tekmi te skupine v gosteh premagala Belgijo z 1:4, kar je bila res impresivna zmaga. Na zadnji tekmi pa so v gosteh premagali še Wales. Poljaki so bili v seriji treh zaporednih zmag. Na zadnji tekmi pa so v gosteh proti Belgiji izgubili kar z 6:1. Belgija je v drugem polčasu Poljski nasula kar pet zadetkov. Poljaki so imeli samo 37% posest žoge in pa samo 1 strel na okvir gola Belgije, medtem ko je Belgija na okvir gola Poljske sprožila kar 12krat. S takšno igro Poljska danes proti Nizozemski v gosteh nima realnih možnosti za uspeh. Sicer pa sta se Poljska in pa Nizozemska nazadnje pomerili ravno v ligi narodov in sicer leta 2020. Takrat je Nizozemska dobila obe medsebojni tekmi z 1:0 in pa 1:2.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet at home nam za zmago domače reprezentance ponuja kvoto 1.56. Remi je vreden kvote 4.80, zmaga Poljske pa je vredna kvote 7.70.

1.90 UEFA liga narodov Wales – Belgija
Tip: 2

2.90 UEFA liga narodov Črna Gora – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

2.12 UEFA liga narodov Romunija – Finska
Tip: 1

1.42 UEFA liga narodov Luksemburg – Turčija
Tip: 2

Stavni pregled – Nedelja

1.70 UEFA liga narodov Severna Irska – Ciper
Tip: 1

2.15 UEFA liga narodov Gruzija – Bolgarija
Tip: 1

1.04 UEFA liga narodov Severna Makedonija – Gibraltar
Tip: 1

2.01 UEFA liga narodov Norveška – Švedska
Tip: 1

3.35 UEFA liga narodov Švica – Portugalska
Tip: X
Opis tekme: V skupini 2 UEFA lige narodov se igra četrti krog. Ob 20:45 uri se bosta pomerila Portugalska in pa Švica. Švicarji so v skupini še brez točke in z gol razliko 1:7, kar pomeni da zasedajo zadnje mesto. Portugalska pa zaseda prvo mesto z ravno obratno gol razliko 1:7 in 7 točkami. V skupini sta sicer še Španija in pa Češka. Portugalska je v dosedanjem delu lige narodov nanizala remi proti Španiji z 1:1 in pa dve zmagi proti Švici in nazadnje proti Češki z 2:0. Portugalska je tako na zadnjih petih tekmah zbral samo en remi in kar štiri zmage, kar kaže na dobro formo v moštvu. Švica je je kot smo omenili izgubila vse tri tekme lige narodov z rezultati 2:1, 4:0 in pa 0:1 doma proti Španiji. Španci so na tej tekmi imeli kar 65% posest žoge, boljši so bili tui v strelih na gol z 1:3. Švica je v slabi formi, saj je na zadnjih petih tekmah zbrala samo remi in kar štiri poraze. Švica in pa Portugalska sta se do sedaj pomerili na samo 7 medsebojnih tekmah. Portugalska je tako v seriji treh zaporednih zmag proti Švici, na zadnje je Portugalska premagala Švico doma v ligi narodov z kar 4:0. Tudi danes je Portugalska favorit za zmago, čeprav je možen tudi kakšen remi.

Švica nima zmage na zadnjih 5. tekmah.
Švica nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Portugalski.
Švica doma ne pozna poraza proti Portugalski na njunih zadnjih 3. srečanjih.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker nam za zmago domače Švice ponuja kvoto 3.70, remi pa je kvote 3.35. Zmaga Portugalske v gosteh pa je vredna kvote 2.02.

1.41 UEFA liga narodov Španija – Češka
Tip: 1

1.74 UEFA liga narodov Grčija – Kosovo
Tip: 1

3.60 UEFA liga narodov Slovenija – Srbija
Tip: 1

1.16 UEFA liga narodov Malta – San Marino
Tip: 1