Pred nami so nove tri tekme evropskega prvenstva v nogometu. Prav tako se igra finale lige NBA, kjer bo seveda na delu kdo drug kot Luka Dončič, preverili pa smo tudi dogajanje v svetu tenisa, saj se igra ATP London.

Manj kot 2.5
1.95
Belgium
Slovaška
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Neodločeno
3.45
Romunija
Ukrajina
1X2, Redni del tekme

Francija
1.63
Avstrija
Francija
1X2, Redni del tekme

Več kot 209.5
1.90
Boston Celtics
Dallas Mavericks
Več/manj 209.5, Celotna tekma
Opis tekme: V ligi NBA je na sporedu torej 5 tekma, ki bo morda že odločilna. Upajmo seveda, da ne in da bo Luka in njegov Dallas v gosteh ukradel zmago, ter nato v 6 tekmi doma lovil 7 tekmo, ki pa bi se igrala v Bostonu. Mogoče je še prav vse, upajmo da Dallasu uspe nor preobrat, saj trenutno v seriji zaostajajo z kar 3:1. Boston Celtics, ki so skozi celotno sezono pokazali najboljšo formo v ligi, bodo poskušali izkoristiti prednost domačega terena, da bi danes zaključili serijo. Po treh zaporednih letih razočaranjih v končnici lige NBA so navijači polni pričakovanj, da bo njihova ekipa končno dosegla želeni cilj. Zagotovo se Boston danes pred domačimi navijači zaveda, da mora vzeti zmago, saj si ne želijo v gosteh igrati 6 tekme. Še manj pa si ne želijo proti Dallasu igrati 7 tekme, saj vsi vemo da je Boston v zadnjih letih pokazal manjko odločanja tekme v zadnjih sekundah tekme. Ravno tukaj pa je Dallas zelo močan, saj ima Luko in Irvinga. Jayson Tatum in Jaylen Brown sta ključna za uspeh Celticsov. Ko sta oba v vrhunski formi, je ekipo skoraj nemogoče premagati. V 3. tekmi sta skupaj dosegla 61 točk in bila nepremagljiva za nasprotnika. Za končno zmago v 5. tekmi bodo potrebovali podobno predstavo. Kristaps Porzingis bi lahko bil odločilen faktor, če bo ponovno zaigral. Njegova prisotnost pod obema obročema je za Celtics velika prednost, kar so pokazali že v prvih dveh tekmah, ko je bil Porzingis ključni igralec v obrambi in napadu. Na drugi strani je Kyrie Irving je v prejšnjih tekmah pokazal izboljšanje v svoji igri. Če bo lahko nadaljeval z dobrimi predstavami in pomagal Dončiću, imajo Mavericks možnosti za zmago. Na katere igralce bomo morali biti pozorni, razen vsem znani zvezdnikov. Boston: Jrue Holiday bo imel ključno vlogo v obrambi, kjer bo moral zaustaviti Irvinga in Dončića. Derrick White pa lahko s svojo sposobnostjo doseganja pomembnih točk prinese preobrat v ključnih trenutkih. Dallas: Tim Hardaway Jr. je v prejšnji tekmi pokazal dobre predstave in lahko ponudi dodatno širino napadu Mavericksov. Daniel Gafford pa bo moral nadaljevati z dobrimi predstavami, predvsem v obrambi in pri skokih. Obeta se nam torej izjemna tekma in upajmo da Dallas vzame zmago.
Stavne kvote: Top stavnica Bet365 nam za zmago Dallasa v gosteh ponuja kvoto 3.10, zmaga Bostona pa je vredna kvote 1.38. Stava na več kot 209,5 točke pa je vredna kvote 1.90 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Grigor Dimitrov
1.16
Grigor Dimitrov
Adrian Mannarino
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Holger Rune
1.38
Holger Rune
Jordan Thompson
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Milos Raonic
1.58
Milos Raonic
Cameron Norrie
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Francis Tiafoe
1.35
Rinky Hijikata
Francis Tiafoe
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma