Na svetovnem prvenstvu so danes zopet na sporedu kar štiri tekme, od tega se po dve igrajo ob enaki uri. Poleg nogometa pa smo preverili tudi tenis, vse to v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Nigerija
1.53
Handicap 2:0
Nigerija – Argentina
Opis: 
Argentina je eno letošnjih največjih razočaranj, vprašanje pa je ali bodo danes pokazali svoj nesporen talent in se prebili na izločilne boje. Argentina jo do tega trenutka osvojila samo eno točko, toda še vedno ima vse možnosti da si zagotovi napredovanje, za kar pa potrebuje zmago na Nigerijo in pa nizko potencialno zmago Islandije nad našimi sodedi Hrvati, ki bodo danes verjetno igrali z B oz. mešano ekipo. Reprezentanci sta se na prvenstvih do sedaj srečali štirikrat, in vedno je Nigerija izgubila za samo en zadetek. Favoriti so Argentinci, ki imajo na stavnici Bet-at-home kvoto za zmago 1.60, toda lahko pričakujemo tesno in izenačeno tekmo. Naš tip pa je handicap stava 2:0 na Nigerijo, pa srečno.

Islandija ali X
1.67
Dvojna priložnost
Islandija – Hrvaška

Da
1.72
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Avstralija – Peru
Opis: 
Avstralija nujno potrebuje zmago, Peru pa je na prvih dveh srečanjih nesrečno izgubil obe tekmi in že zaključil z upi na napredovanje. Glede na to, da je pritisk zmage na reprezentanci Avstralije, bi lahko Peru to izkoristil in zmagal.

X ali Francija
1.18
Dvojna priložnost
Danska – Francija
Opis: 
Francozi so na letošnjem prvenstvu osvojili vse možne točke, toda glede na prikazano igro to še ne pomeni da so dominirali tekmece. Še več, francija je dve zmagi dosegla z veliko sreče in si tako že zagotovila napredovanje v 1/8 finala. Danci so do tega trenutka dosegli štiri točke in ob tem imeli tudi veliko sreče, danes pa jim za napredovanje zadošča že remi. Neodločen rezultat bi tudi franciji zagotovil prvo mesto v skupini in tako potencialno lažjega nasprotnika v izločilnih bojih, tako da remi z kvoto 2.70 ne bi bil presenečenje.

Dalila Jakupović (SLO)
1.09
1 2 – Kdo bo zmagal?
Dalila Jakupović (SLO) – Miharu Imanishi (JPN)

Gael Monfils (FRA)
1.16
1 2 – Kdo bo zmagal?
Gael Monfils (FRA) – Blaž Kavčič (SLO)

Fernando Verdasco (ESP)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jiri Vesely (CZE) – Fernando Verdasco (ESP)

Anastasija Sevastova (LAT)
1.28
1 2 – Kdo bo zmagal?
Anastasija Sevastova (LAT) – Harriet Dart (GBR)