Včeraj se je v nogometni ligi prvakov izšlo vse po pričakovanjih, danes pa sta na sporedu novi dve nogometni poslastici. Spodaj stavni tipi, poleg nogometa tudi nekaj košarke, vse kvota pa tokrat iz športne stavnice bet365.

 

VfL Wolfsburg – Real Madrid
1 X 2
Napoved: Real Madrid 1.60
Opis: Wolfsburg se je prvič prebil tako daleč in za “nagrado” je dobil galaktike. Kaj reči o tej tekmi, Wolfsburg je kar je, definitivno se ne bodo predali in če ne bo Real pazljiv, lahko kaj hitro naredi kakšen sivi las ekipi iz Madrida. Realno pa je pričakovati zmago galaktikov, pa če čeprav igrajo v gosteh. Namreč Real je v odlični formi, nazadnje so v gosteh premagali celo Barco in to jih je definitivno dalo dodatnega zagona.  Z lepa ali zgrda, pričakujem zmago Reala, tudi kvota je več kot solidna.
https://www.youtube.com/watch?v=tCJ2vXZVRWM

 

Paris Saint-Germain – Manchester City
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: X ali Manchester City 1.55
Opis:
Za City je letošnja uvrstitev v četrtfinale je njihov najboljši dosežek in po letih suše in velik pričakovanj imajo letos priložnost, da končno naredijo nekaj več. Toda na drugi strani je odlični PSG, ki ima drugačne načrte. Kdo bo koga? Doma PSG potrebuje dober rezultat, in vsaka zmaga bi to prinesla. Pričakujem zmago domačinov in tudi njihovo napredovanje.
https://www.youtube.com/watch?v=sStFQDYTK68

 

Detroit Pistons pri ekipi Orlando Magic
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Orlando Magic 1.70

Cleveland Cavaliers pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Indiana Pacers 1.65

Charlotte Hornets pri ekipi New York Knicks
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Charlotte Hornets 1.50

Houston Rockets pri ekipi Dallas Mavericks
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Dallas Mavericks 2.10