Pa smo jo dočakali, nogometno ligo prvakov. Danes na sporedu res zanimiv obračun iz španske lige, kjer se bosta pomerila barca in atletico. Kot druga tekma pa bo med bayernem in benfico. Čisto spodaj pa še nekaj stavnih tipov za ligo nba. Stavne kvote tokrat iz športne stavnice bet-at-home.

 

FC Bayern München – Benfica
1 X 2
Napoved: FC Bayern München 1.20
Opis:
Tukaj ni veliko za debatirati kdo je favorit in kdo bi si moral že na prvi tekmi zagotoviti določeno prednost. Seveda govorimo o domačem Bayernu, ki bi moral zmagati, čeprav ima v obrambi še vedno manjko določenih igralcev. Vseeno stava gre na Bayern.

FC Barcelona – Atletico Madrid
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: X ali Atletico Madrid 1.62
Opis: 
Barcelona je v tej sezoni španske primere dvakrat igrala proti Atleticu in na obeh tekmah zmagala z 2:1. Tako, da če gledamo letošnjo statistiko se Atleticu ne obeta nič kaj dobrega, vseeno pa gre za ligo prvakov ki ni španska liga, ob enem je Real Madrid prejšnje kolo lepo pokazal, kako se Barco lahko premaga. Seveda ni za pričakovati, da bi Barca pred domačimi gledalci 2x zapored izgubila in ne govorim da bo Atletico zmagal, toda mogoče pa lahko vsaj do polčasa zdrži. Vsekakor je na tekmi možno marsikaj in nikjer ne piše, da bo Barca z lahkoto premagala Atletico. Torej stava, da bo Atletico vsaj do polčasa držal remi ali vodstvo, kvota 1.62.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Denver Nuggets
Spread
Napoved: Denver Nuggets +8 1.91

San Antonio Spurs pri ekipi Utah Jazz
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Utah Jazz 2.30
Opis: 
Predpogoj za zgornjo stavo, je da se pred tekmo prepričate da bodo Spursi igrali z B ekipo. Spursom namreč tale tekma v gosteh nič kaj ne pomeni, medtem ko Utah nujno potrebuje zmage, da si tako zagotovi končnico.