Včeraj stavni nasveti za ligo prvakov zadeti, torej upam da ste stavili in tako pridelali čim več dobička. Danes pa na sporedu zadnja 1/4 para, čakajo nas super pomembni obračuni. Omenil bi še da je danes ponoči zadnja tekma kobe bryanta a.k.a. Black Mambe. Eden največjih košarkašev  vseh časov se bo poslovil proti Utahu, tekmo si boste lahko ogledali ponoči ob cca 4 uri zjutraj. P.S., ne pozabi preveriti Bet at home bonus 100 eur 🙂

 

Atletico Madrid – FC Barcelona
1 X 2
Napoved: FC Barcelona 2.30

Benfica – FC Bayern München
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: Benfica ali X 1.65
Opis: Benfica lovi gol zaostanka, saj je prejšnji teden v gosteh izgubila 0:1. Ni pa za pričakovati, saj v prvem polčasu, da bi se domači povsem odprli. Kajti če bi se, bi to znal Bayern s kakšno hitro kontro izkoristiti. Pričakujem trd prvi polčas z malo priložnostmi. Prav tako pričakujem da bo prvi polčas Benfica še zdržala, na koncu pa pričakujem napredovanje Bayerna. E-stave gredo torej na vsaj remi Benfice ob polčasu.

Sacramento Kings pri ekipi Houston Rockets
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Houston Rockets 1.05

Orlando Magic pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Charlotte Hornets 1.20

Denver Nuggets pri ekipi Portland Trail Blazers
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Portland Trail Blazers 1.18

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Lakers
Spread
Napoved: Los Angeles Lakers +5,5 1.91
Opis: 
Bolj pobožna želja ali realnost, saj se bo Kobi poskušal posloviti z zmago. Čeprav bo težka, saj Utah za uvrstitev v končnico potrebuje zmago. Glede na celotno sezono je favorit Utah, toda Lakersi bodo naredili vse da bo slovo Kobija, po 20 neverjetnih sezona, 5 prstanih, 81 točkah, MVP-jih, torej da bo slovo zaključeno z zmago. Spodaj prilagam tudi nekaj najboljših potez Kobija.

2 KOMENTARJI