Zopet je na sporedu liga prvakov, kjer se bodo odvile ključne povratne tekme, ki nam bodo dale potnike v polfinale. Prav tako pa zadnje tekme rednega dela potekajo tudi v ligi NBA in pa evropski evroligi.

 

Real Madrid – VfL Wolfsburg
1 X 2
Napoved: Real Madrid 1.20
Opis: 
Real je na prejšni tekmi doživel klofutu s strani Wolfsburga, ki jih je doma premgal s velikih 0:2. Tokrat je za pričakovati drugačen Real, toda ni tako 100% da bo Real na koncu tudi napredoval, saj če uspe Wolfsburg zadeti, potem je lahko to velika težava za Real, saj potem mora Real zadeti kar 4x! Tako da mogoče se splača staviti tudi za napredovanje Wolfsburga, kvota je cca 1.95. Vseeno pa današnja stava gre na zmago domačinov.

 

Manchester City – Paris Saint-Germain
Dvojna priložnost
Napoved: Manchester City ali X 1.57
Opis: 
City se je v prejšnji tekmi izkazal za boljšega nasprotnika, PSG je bil povsem neprepoznaven in kar z malo sreče so izvlekli 2:2, kar pa je še vedno zelo ugoden rezultat za City. Kvota remi ali zmaga za City pa je dokaj velika, saj ne pričakujem enostavne zmage PSG-ja. Prav tako pričakujem novo tekmo, ki nam bo dala vsaj 2 gola, saj bo PSG moral zadeti in igrati odprto, to pa ponavadi pomeni kakšen gol v mreži PSG-ja.

Evroliga:

Fenerbahče (TUR) – Real Madrid (ESP) (1. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Fenerbahče (TUR) 1.57

Lokomotiv-Kuban Krasnodar (RUS) – F.C. Barcelona (ESP) (1. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Lokomotiv-Kuban Krasnodar (RUS) 1.60

Laboral Kutxa Vitoria (ESP) – Panathinaikos Atene (GRE) (1. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Laboral Kutxa Vitoria (ESP) 1.57

2 KOMENTARJI