Ta teden je res eden tistih tednov, ko je stavna ponudba res zelo pestra in tudi na današnjo soboto ne bo nič drugače. Igra se veliko zanimivih nogometnih derbijev, npr. Madridski derbi med Realom in Atleticom ali pa super obračun med Rijeko in Dinamom in še bi lahko nbaštevali – več pa si preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

FC Koper – Maribor
Dvojna priložnost
1.25 X ali Maribor

Real Madrid – Atletico Madrid
Koliko golov bo doseženih?
1.22 Več kot 1,5

Malaga – FC Barcelona
1 X 2
1.33 FC Barcelona

Juventus – Chievo
1 X 2
1.25 Juventus
Opis: 
Juventus je na tej tekmi velik favorit, stara dama ima letos doma na 15 tekmah kar 15 zmag! Chievo v gosteh ne blesti in tudi ni v dobri formi, saj je na zadnjih štirih tekmah kar trikrat izgubil. Še podatek o zadnjih devetih medsebojnih tekmah, na katerih je Juve kar 8x zmagal.

AC Milan – Palermo
1 X 2
1.28 AC Milan

Tottenham Hotspur – Watford
1 X 2
1.22 Tottenham Hotspur

Manchester City – Hull City
1 X 2
1.18 Manchester City

Stoke City – Liverpool FC
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Bournemouth – Chelsea FC
1 X 2
1.62 Chelsea FC
Opis: 
Na zmago Chelsea so danes ponujene dokaj visoke kvote, po našem mnenju je danes vsaka kvota za zmago modrih nad 1.4 velika, stavnica bwin pa za zmago modrih ponuja kar kvoto 1.62. Vodilna ekipa premier lige je zadnjo tekmo premagala Man. City in se tako vrnila na zmagovalna pota, saj so tekmo prej nepričakovano izgubili proti Crystal Palacu. Vsi vemo, da je trener modrih Conte velik motivator in definitivno se bo danes potrudil, da njegova ekipa upraviči vlogo favorita in na tej tekmi pobere vse tri točke.

RasenBallsport Leipzig – Bayer Leverkusen
Dvojna priložnost
1.25 RasenBallsport Leipzig ali X

Rijeka – GNK Dinamo Zagreb
Dvojna priložnost
1.36 Rijeka ali X

Angers SCO – AS Monaco
1 X 2
1.67 AS Monaco
Opis: 
Monaco ima v domači ligi tri točke prednosti pred PSG-jem, obe ekipi sta do sedaj odigrali 30 tekem. Seveda je Monaco danes zelo motiviran da pride do novih treh točk in tako še naprej ohrani vodstvo v ligi. Danes je tako zmaga proti ekipi Angers kar nuja, saj domača ekipa ne blesti in so nekje na sredini ligaške lestvice. Monaco je na zadnjih sedih tekmah zmagal kar 6x, poraz je doživel samo v pokalu proti močnemu PSG-ju.

Olimpija Ljubljana – Krka
Stava na zmago
1.40 Olimpija Ljubljana

Milwaukee Bucks pri ekipi Philadelphia 76ers
Skupni rezultat
1.91 Več kot 208,5