Prejšni teden je bil res pester, ne samo med vikendom, tudi med tednom smo imeli super pestro stavno izbiro. Danes je stavna ponudba malce manj raznolika, že jutri pa nas čakajo super zanimive tekme v četrtfinalu nogometne Lige Prvakov. Današnje brezplačne stavne nasvete pa preverite spodaj, pa srečno vsem in gremo obrati stavnice!

 

Crystal Palace – Arsenal FC
1 X 2
1.75 Arsenal FC
Opis: 
Crystal Palace je na zadnjih sedmih tekmah zmagal štirikrat in se trenutno nahaja na 16 mestu v Premier ligi z skupno 31 točkami, zadnjo tekmo je Crystal Palace izgubil v gosteh z 3:1 proti Southamptonu. Arsenal je na zadnjih sedmih tekmah dvakrat zmagal in štirikrat izgubil, izvlekel pa je še en remi. Arsenal se trenutno nahaja na 5 mestu v ligi in je osvojil 54 točk, zadnjo tekmo so topničarji zmagali doma proti West-Hamu z 3:0. Mirno lahko rečemo, da obe ekipi nista v dobri formi, imajo pa topničarji za sabo lepo zmago in danes bi realno lahko padel tudi Crystal Palace, je pa za pričakovati težko in izenačeno tekmo. Kvota za zmago Arsenala je 175, najdete jo na športni stavnici bet at home.

 

Real Sociedad – Sporting Gijon
Koliko golov bo doseženih?
1.20 Več kot 1,5

Eintracht Braunschweig – Dynamo Dresden
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Martin Kližan (SVK) – Laslo Đere (SRB)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.30 Martin Kližan (SVK)

Radu Albot (MDA) – Nicolas Almagro (ESP)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.55 Nicolas Almagro (ESP)

Indiana Pacers pri ekipi Philadelphia 76ers
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 210,5
Opis: 
Indiana bi si lahko z današnjo zmago že skorajda zagotovila igranje v končnici, medtem ko pa je Phila že zdavnaj odpisana in bo danes igrala zelo nemotivirano z mislijo na počitnice. Indiana je tudi v odlični formi in danes bo vse razen zmage Indiana Pacers veliko presenečenje.

Brooklyn Nets pri ekipi Boston Celtics
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 222,5
Opis: 
Podobna zgodba je tudi na tej tekmi, kjer se Boston bori za morebitno prvo mesto v svoji konferenci, medtem ko so Netsi že zdavnaj ostali brez končnice. Čeprav Boston v zadnjih tekmah ne blesti, pa so Netsi slaba ekipa in zeleni bi v domači dvorani moral zmagati in si tako popraviti formo in igro.

 

1 komentar