Deževno zaspani ponedeljek nam vendarle ponuja kar nekaj zanimive stavne akcije. Igrajo se naktere tekme v top nogomentih ligah, preverili pa bomo tudi ponudbo v ligi NBA, kjer se bo danes ponoči res igralo ogromno število tekem.

 

VfB Stuttgart – Fortuna Düsseldorf
1 X 2
1.60 VfB Stuttgart

SC Braga – Estoril Praia
1 X 2
1.45 SC Braga

Granada CF – UD Las Palmas
Dvojna priložnost
1.57 Granada CF ali X

Daniel Gimeno-Traver (ESP) – Janko Tipsarević (SRB)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.28 Janko Tipsarević (SRB)

Cibona Zagreb – Budućnost VOLI
Handicap
1.85 Cibona Zagreb +4,5

Cleveland Cavaliers pri ekipi Washington Wizards
Stava na zmago (ZDA)
1.87 Washington Wizards
Opis:
Cleveland proti top ekipam ponavadi letos prikaže svojo top igro, je pa res da so vseeno kar nekaj teh tekem letos tudi izgubili (warriorsi, spursi), bo pa definitivno danes ponoči zanimivo videti kako bo Cleveland nastopil proti vročemu Washingtonu, lahko pa rečemo da za John Walla tukaj ne bo debate, definitivno se bo poskušal dokazati in zmagati domačo tekmo. Sicer je Washington zadnjo tekmo proti konjenikom izgubil z 105-94, toda v prestolnici se je od takrat marsikaj spremenilo. Wizardsi (30-20) nadaljujejo svoj zmagoviti pohod domačih zmag, nazadnje so premagali New Orleans, še več, Wizardsi imajo od 6. decembra doma score kar 17-0. Konjeniki so sicer od 6. januarja le 8-7, so pa nazadnje premagali Knickse z 111-104, tako da so še vedno zelo nevarna ekipa, je pa zopet Lebron moral igrati 40 minut, ker so se na koncu Knicksi zopet zelo nevarno približali, še več v zadnji četrtini so Knicksi nadigrali Konjenike kar z 36-27. Defintivno bodo Wizardsi danes šli na konjenike z vsemi 100% in bodo naredili vse da zmagajo domačo tekmo, tako da lahko realno pričakujemo tesno tekmo in na koncu tudi zmaga domače ekipe ne bi bila nobeno presenečenje. Kvota na domačo ekipo je 1.87, najdete jo na športni stavnici bet365.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
1.50 Indiana Pacers

Philadelphia 76ers pri ekipi Detroit Pistons
Spread
1.91 Philadelphia 76ers +9,5

Phoenix Suns pri ekipi New Orleans Pelicans
Stava na zmago (ZDA)
1.50 New Orleans Pelicans

San Antonio Spurs pri ekipi Memphis Grizzlies
Stava na zmago (ZDA)
1.67 San Antonio Spurs

Utah Jazz pri ekipi Atlanta Hawks
Stava na zmago (ZDA)
1.83 Atlanta Hawks

Miami Heat pri ekipi Minnesota Timberwolves
Stava na zmago (ZDA)
1.87 Minnesota Timberwolves

Danes ponoči se je tudi odigral finale 51 Super Bowla, kjer se je zgodil eden največjih preobratov v vsej zgodovini. Več pa si lahko ogledate z ogledom vrhuncev finala – spodnji video.