Danes se vrača elitna Liga prvakov, tako da nas čaka kar nekaj odličnih tekem. Na delu bo tudi Maribor, ki bo imel v gosteh zelo težko nalogo, namreč čaka jih zelo dobra Sevilla, ki je v Španskem prvenstvu trenutno na tretjem mestu. Več o današnjih tekmah pa si preberite v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih, pa srečno.

 

1.33
Tottenham Hotspur
1 X 2
APOEL – Tottenham Hotspur
Opis: 
Apol in Spursi igrajo v zelo težki skupini z Realom in Borussio. Predvsem Spursi se bodo borili za napredovanje, medtem ko je APOEL v tej skpini bolj kot ne že sedaj obsojen na zadnje mesto. Ravno zato je današnja zmaga Spursov več kot nujna, saj se definitivno zavedajo, da izguba točk proti Apoelu najverjetneje pomeni le še boj za tretje mesto, ki pa prinaša “samo” igranje v Ligi Evropa.

2.60
Borussia Dortmund
1 X 2
Borussia Dortmund – Real Madrid
Opis: 
Borussia je prvo tekmo letošnje Lige prvakov izgubila v Londonu proti Spursom, danes ima torej domači klub dobro priložnost za osvojitev novih točk, morda celo treh. Čeprav v goste prihaja zelo močni Real, pa to ne pomeni da Borussia nima možnosti za zmago. Namreč Real ni v dobri formi, v prvenstvu ima kar nekaj težav, potem domači klub bo igral pred “rumenim zidom” oz. svojim navijači in pa Real do sedaj še nikoli ni zmagal v Dortmundu. Naš stavni tip je torej zmaga domače ekipe, za kar na športni stavnici 10bet dobimo super kvoto 2.60.

1.72
Da
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
Spartak Moskva – Liverpool FC

1.16
FC Sevilla
1 X 2
FC Sevilla – Maribor

 

3.50
X
1 X 2
Bešiktaš – RasenBallsport Leipzig

1.19
Manchester City
1 X 2
Manchester City – Šahtjor Donjeck
Opis: 
City je na začetku sezone v odlični formi, tako v premier ligi kot v ligi prvakov, saj svoje nasprotnike ne le premaguje, ampak dobesedno melje. Seveda Šahtjor ni slaba ekipa, toda glede na prikazano formo, bi danes City moral zmagati, morda tudi za več kot gol ali dva. Šahtjor ima sicer težave z igranjem v gosteh, kot podatek lahko navedemo dejstvo, da Šahtjor ni dosegel gola v gosteh v ligi prvakov že od leta 2015, tako da čaka danes omenjen klub več kot težka naloga.

1.13
SSC Napoli
1 X 2
SSC Napoli – Feyenoord Rotterdam

1.72
Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
AS Monaco – FC Porto