Danes nas čaka prvi vrhunec evropskega klubskega nogometa, saj bo potekalo finale Evropske lige v Stockholmu, kakšna je naša napoved pa si preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Ajax Amsterdam – Manchester United (nevtralno igrišče)
Dvojna priložnost
1.75 Ajax Amsterdam ali X
Opis: 
Na stadionu Friends Arena se bosta v finalu pomerili ekipi Ajaxa in Uniteda in upravičeno lahko pričakujemo napet in zanimiv nogometni obračun, v kateremu je sicer na papirju favorit United, toda tudi Ajax ima svojo računico. Pri obeh ekipah imajo nekaj težav s poškodbami, še nekaj več pri Unitedu pri kateremu bodo danes manjkali: Eric Bailly, Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimović, Luke Shaw, Ashley Young in morda tudi Chris Smalling in Marouane Fellaini. Pri Ajaxu lahko pričakujemo 150% željo po zmagi, saj ima klub veliko mladih igralcev, ki bodo danes dali vse od sebe. Seveda pa bodo tudi rdeči vragi danes naredili vse za zmago, saj bodo v primeru zmage naslednjo sezono igrali v elitni Ligi prvakov, v nasprotnem primeru pa bo sezona Uniteda kaj hitro za v pozabo. Pričakujemo izenačeno tekmo, morda tudi podaljške, naš stavni tip pa je 1X, kvoto 1.75 pa lahko zasledite na stavnici bet365 Slovenija.

Sydney FC – Liverpool FC
Koliko golov bo doseženih?
1.26 Več kot 2,5

PFC Ludogorec – Botev Plovdiv (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.22 PFC Ludogorec

Kelantan – Pulau Pinang
1 X 2
1.45 Kelantan

Zanaco FC – WAC Casablanca
Dvojna priložnost
1.48 X ali WAC Casablanca

Olimpija Ljubljana – Rogaška
Handicap
1.87 Rogaška +4,5
Opis: 
Če Olimpija danes zmaga bo po kar nekaj sušnih letih zopet osvojila državno prvenstvo, toda Rogaška se definitivno ne bo predala in bo danes v gosteh poskušala zmagati in finalno serijo pripeljati nazaj pred svoje navijače. Pričakvoati je novo izenačeno tekmo, ki se kaj lahko odloča v zadnjih minutah ali celo sekundah.

Maxime Hamou (FRA) – Blaž Kavčič (SLO)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.50 Blaž Kavčič (SLO)