Tudi danes smo za vas pripravili nekatere najbolj zanimive stavne nasvete. Preverili bomo nogometno ponudbo in pa košarko v ligi nba, kjer se bosta pomerila Boston in Cleveland.

 

Benevento – Spezia
Dvojna priložnost
1.28 Benevento ali X

Paris FC – US Orleans
Dvojna priložnost
1.36 Paris FC ali X

GAIS – Gefle IF
Dvojna priložnost
1.22 GAIS ali X

Dundalk – Derry City
1 X 2
1.45 Dundalk
Opis: 
Dundalk je na današnji tekmi favorit, saj igra pred domačimi gledalci zelo dobro, za sabo imajo 6 zmag na 7 tekmah in so na drugem mestu v prvenstvu. Derry je v gosteh zelo slab, saj v gosteh letos ni zabeležil niti točke in ima za sabo kar 5 porazov.

Drogheda United – Bray Wanderers
1 X 2
1.70 Bray Wanderers
Opis: 
Bray Wanderers je današnja očitna izbira, saj so letos skupno zmagali že 8 tekem, na zadnjih 8 tekmah pa so zmagali kar petkrat, kar kaže na dobro formo. Na drugi strani je ekipa Drogheda  letos zmagala le štirikrat in samo dvakrat na zadnjih 12 tekmah.

Talleres Cordoba – Defensores de Belgrano
1 X 2
1.53 Talleres Cordoba

Arsenal De Sarandi – Sacachispas
Dvojna priložnost
1.20 Arsenal De Sarandi ali X

Kevin Anderson (RSA) – Jared Donaldson (USA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.36 Kevin Anderson (RSA)

Boston Celtics pri ekipi Cleveland Cavaliers (4. tekma)
Spread
1.65 Cleveland Cavaliers -12,5
Opis: 
Boston je na prejšnji tekmi v gosteh senzacionalno zmagal in znižal zaostanek v seriji na 2:1. Brez svojega najboljšega igralca (Isaiah Thomas – poškodba), so v zmagali in tako prišli do najmanj pete tekme, ki pa jo bo Boston igral doma. Pri Bostonu se je prejšnjo tekmo marsikaj poklopilo, nekateri posamezniki so odigrali super tekmo in zadevali iz zelo težkih položajev, je pa res da je Boston brez Thomasa tudi veliko boljši v obrambi in to se je včeraj še kako poznalo. Pri Clevelandu sta odigrala super tekmi Kevin Love in Kyrie Irving, medtem ko pa je Lebron James imel zelo slabo tekmo in očitno je bilo to dovolj, da je Cleveland izgubil. Lahko se samo vprašamo kaj pomeni to za današnjo tekmo, namreč zelo težko verjamemo v še eno tako blestečo tekmo Bostona in v še eno tako zelo slabo tekmo Lebrona, tako da pričakujemo zmago domače ekipe za več kot 12.5 točke, kvota za omenjeno stavo je 1.65, zasledite jo lahko na stavnici bet at home Slovenija.

https://www.youtube.com/watch?v=SZ06_xMo1qE