Še malo pa bo tukaj vikend, vseeno pa je na sporedu nekaj zanimivih tekem, seveda pa lahko pričakujemo največ stavne ponudbe jutri, v soboto in nedeljo.

 

AC Milan – Carpi
1 X 2
Napoved: AC Milan 1.42

Arsenal FC – West Bromwich
1 X 2
Napoved: Arsenal FC 1.28

F.C. Barcelona (ESP) – Lokomotiv-Kuban Krasnodar (RUS) (4. tekma)
Stava na zmago
Napoved: F.C. Barcelona (ESP) 1.25

Oklahoma City Thunder pri ekipi Dallas Mavericks (3. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Oklahoma City Thunder 1.25
Opis: 
Obe ekipi sta v zmagah poravnani na 1:1, zadnjo tekmo pa so telički iz Dallasa ukradli tekmo v Oklahomi, kjer je imel izrazito slab strelski večer zvezdnik domače ekipe Kevin Durant. Mislim, da bo na tej tekmi zopet pokazal MVP predstavo, tako da priporočam, tudi stavo da bo presegel svoje letošnje povprečje, za kar boste na stavnici bet at home dobili kvoto okoli 1.90. Seveda pa ni za pričakvoati, da bo OKC enostavno zmagal, saj bo Dallas na domačem parketu poizkušal zmagati. Vseeno pričakujem poraz Dallasa, če ne z lepa pa zgrda. Stava gre torej na zmago OKC.

Golden State Warriors pri ekipi Houston Rockets (3. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Golden State Warriors 1.45
Opis: 
Če kdaj lahko rakete upajo na uspeh je to na 3 tekmi, ko bodo igrali doma proti verjetno oslabljenim bojevnikom, saj najverjetneje mvp lige “štef” ali Curry ne bo igral  vzrok poškodba gležnja. Piše se da bodo “štefana” počili kar celotno serijo. Dejstvo je da si Golden State to lahko privošči. tudi v gosteh, saj rakete nimajo neke šanse za končni uspeh in vse razen metle Golden Stata bo veliko presenečenje, saj je Houston preprosto preslab.

Toronto Raptors pri ekipi Indiana Pacers (3. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Indiana Pacers 2.00

Razveseljivo je tudi da Miami in Goran Dragic igra dobro in da je povedel v zmagal z 2:0. Spodaj je nekaj utrinkov in zadnje tekme.