Zadnji dan vikenda bo zanimivo predvsem v svetu nogometu, namreč poteka pokal konfederacij. Prav tako pa bomo preverili ponudbo v skandinavskih nogometnih prvenstvih in pa dokaj visoko stavno kvoto trenutnega favorita za zmago na Tour de France 2017. Tako da gremo v akcijo in poskusimo zadeti čim več zadetih single stav ali stavnih listkov, pa srečno.

 

Kamerun – Čile
1 X 2
1.55 Čile
Opis: 
Čile je prišel na prvenstvo prišel z dokaj popolno ekipo in tako so definitivno kandidati za top mesta. Galvni zvezdnik Alexis Sanchez in ostali talentirani nogometaši bi se morali izkazati za precej boljše moštvo kot je Kamerun. Čile je na zadnjih 12 tekmah zmagal kar 8x in tudi danes so izraziti favoriti.

Portugalska – Mehika
1 X 2
2.05 Portugalska
Opis: 
Obe moštvi sta na turnir prišli v zelo močnih zasedbah. Zgodovinsko gledano sta se do sedaj moštvi pomerili dvakrat in obakrat je zmagala Portugalska, vendar se je za obe zmagi morala zelo potruditi in tudi danes ne bo enostavno in to za obe moštvi. Nekaj prednosti dajemo C. Ronaldu in njegovi ekipi, ki je  na zadnjih 17 tekmah le dvakrat izgubila. Stavna kvota za zmago omenjene ekipe je 2.05, najdete jo na stavnici 10bet.com.

Nemčija (U21) – Češka (U21)
1 X 2
1.60 Nemčija (U21)

Danska (U21) – Italija (U21)
Koliko golov bo doseženih?
1.33 Več kot 1,5

Molde – Tromsø
1 X 2
1.62 Molde

FK Haugesund – Rosenborg
Dvojna priložnost
2.00 FK Haugesund ali X

Valur Reykjavik – KA Akureyri
1 X 2
1.70 Valur Reykjavik

Sao Paulo – Atletico Mineiro/MG
Dvojna priložnost
1.19 Sao Paulo ali X

Chapecoense – Botafogo RJ
Dvojna priložnost
1.20 Chapecoense ali X

Tour de France 2017 – skupna razvrstitev
Zmagovalec – antepost
2.15 Chris Froome (GBR)

Za vse ljubitelje serije Game of Thrones, pa priporočamo da preverite tudi košarkarsko različico tako priljubljene serije.