Kot se za soboto spodobi je danes stavna ponudba zelo pestra, preverili bomo nogomet in z njim Pokal konfederacij. Prav tako ne bomo pozabili na tenis in pa seveda EP v košarki za ženske, kjer bodo naše košarkarice danes poskušale priti do prve zmage. Vse to in še več preverite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih, pa srečno.

 

Rusija – Nova Zelandija
1 X 2
1.33 Rusija
Opis: 
V pokalu konfederacij bo danes potekala prva tekma med domačo Rusijo in Novo Zelandijo. Domača ekipa ne blesti, toda igrajo pred domačimi gledalci in gostijo turnir, že samo to bi morala biti dovolj velika prednost da domačini danes zmagajo. Omenjeni ekipi se bosta sicer danes na tekmovanjih srečali prvič. Še podatek za goste, ki so v zadnjem obdobju v zelo slabi formi, saj so se na zadnjih devetih tekmah izognili porazu samo enkrat. Na stavnici bet365 je kvota za zmago Rusije 1.33, to pa je tudi naš stavni tip. Kvota sicer ni velika, se pa jo splača skombinirati v večji sistem stav.

Španija (U21) – Makedonija (U21)
1 X 2
1.18 Španija (U21)

Portugalska (U21) – Srbija (U21)
Koliko golov bo doseženih?
1.30 Več kot 1,5

Getafe – Huesca
Dvojna priložnost
1.20 Getafe ali X

Nina Potočnik (SLO) – Pia Čuk (SLO)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.50 Nina Potočnik (SLO)

B. Bryan/M. Bryan – O. Marach/M. Pavić
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.36 B. Bryan/M. Bryan

Anett Kontaveit (EST) – Lesja Curenko (UKR)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.60 Anett Kontaveit (EST)

Rusija – Belgija
Stava na zmago
1.25 Rusija

Španija – Ukrajina
Stava na zmago
1.18 Španija

Francija – Srbija
Stava na zmago
1.50 Francija

Črna gora – Latvija
Stava na zmago
1.53 Črna gora

Grčija – Slovenija
Stava na zmago
1.87 Slovenija
Opis: 
Včeraj se lahko Francozinje za zmago nad Slovenijo zahvalijo očitni sodniški pomoči v zadnjih minutah tekme. Četudi so včeraj naše košarkarice izgubile so vsem pokazele da bodo na prvenstvu trd oreh. Definitivno ima danes Slovenija proti Grčiji možnosti za zmago, sploh glede na prikazano igro proti Franciji. Tekma je danes ob 18.00 uri, gledate pa jo lahko v živo na kanalu A, v ponedeljek pa je na sporedu še tekma s Srbijo.

https://www.youtube.com/watch?v=wTKwnBi7LXs