Nov delovni dan se začenja tudi za nas in čaka nas veliko stavno zanimivih tekem, več pa preverite v spodnjih brezplačnih stavnih napovedih.

Liga prvakov – kvalifikacije

Steaua Bukarešta – Manchester City
Dvojna priložnost – polčas
1.67 Steaua Bukarešta ali X
Opis: 
Velika tekma za obe ekipi, sploh velik šok bo za ekipo Citya, če ne bodo napredovali v skupinski del lige prvakov. Steaua je sicer bolj uigrana ekipa, a se po kakovosti težko kosa z meščani, toda vsaj pred domačimi gledalci bodo poizkušali drago prodati svojo kožo in čim dalje zdržati vsaj remi, želja je seveda tudi kakršnakoli zmaga. Realno gledano je City močnejši  in bi moral tako ali drugače napredovati, toda na prvi tekmi jim ne bo lahko, sploh če ne bodo kmalu zadeli. Stava gre torej da bodo domači vsaj polčas zdržali, remi ali zmaga Steaue ob polčasu. Kvota za omenjeno stavo je na stavnici 10bet solidna in znaša 1.70.

Ajax Amsterdam – FC Rostov
1 X 2
1.65 Ajax Amsterdam

GNK Dinamo Zagreb – Red Bull Salzburg
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
1.83 Da
Opis: 
Dinamo je bil zadnja leta redna stranka našim severnih sosedov in lahko se vprašamo ali bo letos kaj drugače. Stavnice kažejo na praktično enake kvote, v kolikor stavimo na zmago domače ali gostujoče ekipe, tako da izrazitega favorita ni, naša stava pa gre da bosta obe ekipi zabili gol, kar je več kot verjetno, sploh na preteklo statistiko tekem, kjer se ni niti ena končala z manj kot 2 goloma.
Zadnjih 5 medsebojnih tekem:

Datum TU Tekma Kon
06/11/14 UlES Dinamo Zagreb Salzburg 1:5
23/10/14 UlES Salzburg Dinamo Zagreb 4:2
04/08/09 KzUL Dinamo Zagreb Salzburg 1:2
29/07/09 KzUL Salzburg Dinamo Zagreb 1:1

 

BSC Young Boys – Borussia Mönchengladbach
1 X 2
3.60 X

OI Rio 2016 – Rokomet

Brazilija – Francija
Handicap
1.67 Francija -4,5