Čeprav je danes pri nas praznik in se ne dela, pa je ogromno stavnega dela, saj se igra klasičen ponedeljek v premier ligi, na sporedu pa so tudi OI v Riu, kjer med drugim naši rokometaši lovijo zmago na Poljaki, več tipov pa spodaj.

 

Chelsea FC – West Ham United
1 X 2
1.70 Chelsea FC
Opis: 
Klasičen aktivni ponedeljek čaka ekipi, ki se bosta kot zadnji udarili v 1. krogu premier lige. Chelsea bo prvič tako igral pod novim trenerjem Contejem, in zanimivo bo videti kako se bo končal prvi obračun teh dveh nasprotnikov. West Ham smo Slovenci lahko spoznali na tekmah proti Domžalam in definitivno gre za dobro ekipo, ki bo letos poizkušala narediti še korak naprej, za začetek pa jih čakajo modri, ki jih bo zelo težko premagati, čeprav bo težka tekma, gre stava na modre.

Cagliari – Spal 1907
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
1.83 X

Poljska – Slovenija
Dvojna priložnost
1.54 X ali Slovenija
Opis: 
V skupini B se igra zadnje kolo in obeta se nam prava loterija kdo bo prvi v skupini ali kdo bo zadnji. Po zadnji tekmi smo Slovenci doživeli prvi poraz na turnirju, “usodna” je bila Nemčija, sedaj pa so na sporedu nevarni Poljaki, ki si sicer še niso zagotovili napredovanja, toda imajo lepe možnosti, saj tudi če izgubijo, bi morali Nemci izgubiti Egipt, kar pa je malo verjetno. Poljaki se tega zavedajo in čeprav bodo seveda poizkušali zmagati, bodo vedeli da bodo danes njihovi zavezniki tudi Nemci. Definitivno bo napeta tekma in težko verjamem, da bi se katera od ekip lahko nabrala odločilno prednost že v prvem polčasu. Vujović je tudi napovedal spremembe v naših vratih, obeta se menjava golmana, priložnost bo dobil U. Lesjak. Upajmo na zmago naših, ki nam na stavnici bet at home prinaša kvoto 1.54 (tudi remi je še dovoljen).

Španija – Argentina
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 163,5