Danes se pričenja nova sezona prve slovenske nogometne lige in zanimivo bo spremjati boj Olimpije in Maribora za nov naslov. Vprašanje je predvsem ali se lahko še kateri klub vključi v ta dvoboj, odgovor na to vprašanje bomo dobili tekom sezone. Stave pa poiščite na športni stavnici bet365.

 

NK Rudar – NK Krško
Dvojna priložnost
Napoved: X ali NK Krško 1.95

NK Olimpija Ljubljana – NK Celje
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: X ali NK Celje 1.62
Opis: 
Olimpija je nekaj dni nazaj v evropi doživela skorajda debakel in se je na koncu še izvelkla z porazom samo 4:3. Tokrat se bo Olimpija poizkušala bolj izkazati, bo pa Celje vse prej kot enostaven tekmec, kar se je pokazalo že v prejšnji sezoni.

NK Domžale – NK Radomlje
1 X 2
Napoved: NK Domžale 1.40

Gorica – Aluminij Kidričevo
1 X 2
Napoved: Gorica 1.60

Maribor – FC Koper
1 X 2
Napoved: Maribor 1.40
Opis: 
Klasičen primorsko-štajerski derbi nas čaka v Ljudskem vrtu, kjer bo definitivno zanimivo. Kanarčki se hočejo letos izkazati in popraviti lanskoletno bero točk, vprašanje pa je ali lahko točke pričakujejo od Maribora in to na domačem igrišču, kjer so domači ponavadi zanesljivi, če odštejemo tekme Zavrča 🙂 Tudi Maribor je odigral nekaj dni nazaj tekmo v evropi in niso imeli obilico časa za regeneracijo. Vseeno bi tole tekmo morali dobiti, saj so kakovostnejša ekipa, je pa potrebno pred tekmo preveriti v kakšni postavi bodo igrali domačini, saj je tudi možnost da bo igrala B ekipa.

FC Luzern – FC Schalke 04
1 X 2
Napoved: X 4.60

SV Lippstadt 08 – FC Bayern München
1 X 2
Napoved: FC Bayern München 1.06