Stavni nasveti – ponedeljek, januar 8, 2018

0
266
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes zvečer se igra nogometna španska Laliga, zelo pestro pa bo tudi v košarki, nekateri slovenski klubi igrajo v Alpe adria cupu, že standard pa je tudi liga NBA, kjer bo danes zopet zanimiva ponudba, več pa preverite v spodnjih stavnih tipih.

 

Malaga or X
1.40
Dvojna priložnost
Malaga – Espanyol
Opis: 
Domače moštvo je pred domačimi navjači v zadnjem obdobju v solidni formi, saj je na zadnjih 6 tekmah samo enkrat izgubilo, razen seveda poraza proti Betisu, k ije prišel pred božičem. Tudi stavnice v vlogo rahlega favorita postavljajo Malago, je pa za pričakovati izenačeno tekmo ,zato priporočamo stavo zmaga ali remi domače ekipe.

Več kot 1,5
1.45
Koliko golov bo doseženih?
Brighton and Hove Albion – Crystal Palace

RC Lens
1.50
1 X 2
RC Lens – US Boulogne

Kormend (HUN)
1.83
Stava na zmago
Tajfun Šentjur (SLO) – Kormend (HUN)

Zlatorog Laško (SLO)
1.34
Stava na zmago
Zlatorog Laško (SLO) – USK Praga (CZE)

Chicago Bulls +5,5
1.83
Spread
Houston Rockets pri ekipi Chicago Bulls

Cleveland Cavaliers
1.95
Stava na zmago (ZDA)
Cleveland Cavaliers pri ekipi Minnesota Timberwolves
Opis: 
Minnesota bo danes drugič zapored igrala pred domačimi navijači, čaka pa jih kar 5 zaporednih domačih tekem, nazadnje so v soboto doma razbili prelikane z 116-98. Trio Towns, Butler in Wiggins so v dobri formi, saj so k zmagi prispevali vsak po več kot 20 točk, najbolj dominantna pa je bila Townsova obramba nad Anthony Davisom, ki ga je povsem eliminiral, Davis je dosegel namreč samo 16 točk. Pri Cavs-ih se je v ekipo končno vrnil Isaiah Thomas, kar pomeni še boljši napad, že tako odlične prvine moštva, so pa seveda obrambno Cavsi še vedno zelo slabi, saj je IT igra praktično brez obrambe. Zadnjo tekmo, ko je igral Isaiah so Cavsi razbili Orlando in dosegli kar 131 točk, Thomas je dosegl 19 točk v samo 21 minutah. Torej Cavsi so z IT v postavi sedaj še boljši v napadu in glede na to da je Minnesota ena slabših obrambnih ekip v ligi, lahko danes pričakujemo veliko število košev, Over 221, nam ponudi kvoto 1.91, zanimiv stavni tip je tudi zmaga Clevelanda, kar nam ponudi kvoto 1.95, vse to na stavnici Bwin Slovenija.

Brooklyn Nets +9,5
1.65
Spread
Toronto Raptors pri ekipi Brooklyn Nets

Več kot 208,5
1.55
Skupni rezultat
Milwaukee Bucks pri ekipi Indiana Pacers

HC Soči
2.15
1 X 2 (redni del)
Dinamo Riga – HC Soči

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.