Če vas ne zanima spletni casino, boste tudi danes lahko igrali stave na veliko število nogometa in pa elitne košarke v ligi NBA, kjer je že v polnem teku končnica.

Manchester City
1.45
Brighton & Hove Albion FC
Manchester City
1X2, Redni del tekme

PSV Eindhoven
1.37
SC Heerenveen
PSV Eindhoven
1X2, Redni del tekme

Feyenoord Rotterdam
1.51
Go Ahead Eagles
Feyenoord Rotterdam
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
2.22
FC Zwolle
Heracles Almelo
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Orlando Magic
1.78
Orlando Magic
Cleveland Cavaliers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Philadelphia 76ers
1.50
Philadelphia 76ers
New York Knicks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Los Angeles Lakers
2.00
Los Angeles Lakers
Denver Nuggets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Denver je pred domačimi gledalci opravil delo 100% saj je dosegel dve zmagi in v seriji prevzel vodstvo z 2:0. Druga tekma je bila zelo izenačena v zadnjih minutah tekme, toda še prej pa so Lakersi na tekmi vodili tudi za 20 točk. To da so Lakersi tudi to tekmo izgubili in to na kakšen način, zagotovo ne more dobro vplivati na moralo ekipe. Jamal Murray je namreč v zadnji sekundi tekme zadel preko Davisa za zmago 101:99, potem ko je Lebron zgrešil povsem odprt met za tri točke. Lebron je sicer po dolgem času proti Denverju imel zelo dobro zadnjo četrtino, je pa tokrat Davis v zadnji četrtini ostal brez ene same točke in z samo enim poskusom meta na koš. Je pa Davis dosegel kar 32 točk, 11 skokov ob 73% metu iz igre. James je dodal 26 točk, Russel pa 23 točk ob kar 50% metu iz igre in kar 65% metu za tri točke. Na drugi strani je Murray celotno tekmo bil zelo hladen, toda na koncu je odločil tekmo. Jokič je dodal 27 točk in pa kar 20 točk, ter še 10 podaj. Kaj reči drugega kot to, da Denver ni imel najboljše tekme, Lakersi pa so imeli super tekmo. Vendar vse to še vedno ni bilo dovolj za zmago. Še več, Lakersi so z tem porazom izgubili že 10krat zaporedoma proti Denverju. Lakersi bodo tako na današnji tretji tekmi pod izjemnim pritiskom zmage. Definitivno si ne morejo privoščiti poraza in zaostanka v seriji z kar 3:0. Seveda pa je takšen pritisk potem lahko tudi dvorezen meč in prav lahko se zgodi da bodo igrali pregoreli pod vsem tem enormnim pritiskom zmage. Denver pa lahko v LA-ju ukrade samo eno tekmo od dveh in potem pred domačimi navijači napade vodstvo za 3:1. Torej Denver ima vse niti v svojih rokah in bi prav lahko v seriji povedel z 3:0. Vprašanje ali bo temu res tako, saj če bodo Lakersi dobili kakšno tekmo in ohranili vsaj kanček upanja, potem preprosto morajo zmagati današnjo tretjo tekmo v tej seriji.
Stavne kvote: Stavnica Vierklee Wetten nam za zmago Lakersov pred domačimi navijači ponuja kvoto 2.00, medtem ko je zmaga Denverja v gosteh vredna kvote 1.80.