Stavni nasveti – Liga prvakov – torek, februar 13, 2018

0
469
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Končno je prišel dan, ko se po dolgem zimskem premoru vrača elitna Liga prvakov. Že danes nas čaka dva super zanimiva obračuna in sicer se bosta pomerila Basel in City ter Juve in Tottenham. Poleg nogometa pa bomo preverili tudi košarko v domači ligi in ligi nba.

 

Manchester City
1.33
1 X 2
FC Basel – Manchester City
Opis: 
Basel se je uvrstil v izločilne boje lige prvakov potem, ko je bil v skupini drugi za Manchester Unitedom. Klub je v skupinskem delu nanizal 4 zmage, 2 poraza, kar je bilo dovolj da je bil Basel na koncu pred CSKA-jem, ki pa v skupinski kar dvakrat premagal ravno Basel.

Manchester City se je v izločilne boje prebil z 5 zmagami in samo 1 porazom, ki so ga sinje modri doživeli protiu krajinskemu Shakhtarju in to v zadnjem kolu v gosteh, potem ko je že bilo jasno da je CIty prvi v skupini.

Stavnice sa za favorita tekme gladko postavile City, pa čeprav le ti igra v gosteh. Vseeno zna biti Basel nevaren predvsem v prvem polčasu, tako da v tem delu se mogoče splača stava na vsaj remi domače ekipe. Glede na to da je moštvo City eden izmed glavnih favoritev za osvojitev lige prvakov, je vseeno že danes za pričakovati zmago angležov. Na stavnici Bet-at-home je kvota za zmago gostov je 1.33, za zmago domačinov pa dobimo kar kvoto 9.50.

Juventus ali X
1.28
Dvojna priložnost
Juventus – Tottenham Hotspur
Opis: 
Obe ekipi sta v dobri formi, Juve se trenutno nahaja na drugem mestu Seria A, medtem ko je Tottenham v Premier ligi na petem mestu. Čeprav so Spursi v letošnji izvedbi lige prvakov še nepramagani, pa je glede na stavnice Juventus doma z kvoto 1.28 velik favorit. Ne bi bilo veliko presenečenje če bi obe ekipi zmagali domači tekmi, ne pozabimo tudi da bodo Spursi v Italiji poskušali zabiti vsaj en gol, kar bi bil velik kapital za povratno tekmo, mogoče je ravno zato zanimiv tudi stavni tip da obe ekipi dosežeta zadetek, kvota 2.10.

Postavi:

X ali CSKA Moskva
1.40
Dvojna priložnost
Crvena zvezda Beograd – CSKA Moskva

Tajfun Šentjur
1.30
Stava na zmago
Tajfun Šentjur – Rogaška

Hopsi Polzela
1.65
Stava na zmago
Zlatorog Laško – Hopsi Polzela

KK Primorska
1.48
Stava na zmago
KK Primorska – Krka

Toronto Raptors
1.28
Stava na zmago (ZDA)
Miami Heat pri ekipi Toronto Raptors

Houston Rockets
1.67
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets pri ekipi Minnesota Timberwolves

Milwaukee Bucks
1.30
Stava na zmago (ZDA)
Atlanta Hawks pri ekipi Milwaukee Bucks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.