Pred nami je nov stavni torek in če mislite da danes ni stavne ponudbe se krepko motite. V Angliji se v nizjih ligah igra lepo število nogometnih tekem. Potem ne pozabite na OP ZDA v tenisu in pa tudi SP v košarki, kjer je tudi danes pestra ponudba. Vsi ljubitelji kolesarstva pa boste danes navijali za Primoza Rogliča in tudi druge Slovenske kolesarje na dirki po Španiji. Popularni Rogla je danes z kvoto 1.38 favorit za zmago na etapi in upamo da mu to tudi uspe. Vse to in še več pa preverite v današnjih najboljših stavnih nasvetih.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com trenutno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

MS Tzeirey Kfar Kana
1.67
1 X 2
MS Tzeirey Kfar Kana – MS Elnahada Nazareth

Manj kot 2,5
1.95
Koliko golov bo doseženih?
Exeter City – Cheltenham Town

Ipswich Town
1.70
1 X 2
Ipswich Town – Tottenham Hotspur (U21)

Litva
1.15
Stava na zmago
Litva – Kanada

Manj kot 149,5
2.10
Skupni rezultat
Jordanija – Francija

Stan Wawrinka (SUI)
1.72
1 2 – Kdo bo zmagal?
Stan Wawrinka (SUI) – Danil Medvedev (RUS)

Jelina Svitolina (UKR)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jelina Svitolina (UKR) – Johanna Konta (GBR)

Primož Roglič (SLO)
1.38
Zmagovalec etape
Dirka po Španiji 2019 – 10. etapa

Harrogate Town
1.70
1 X 2
Harrogate Town – Chorley
Opis: 
V angleški državni ligi se bosta ob 20:45  uri pomerila domači Harrogate in pa gostujoči Chorley. Harrogate je na zadnji tekmi pred domačimi navijači izgubil proti Doverju, tako da lahko rečemo da je za nogometaše Somona Weaverja danes lepa priložnost, da se vrnejo na zmagovita pota. V ligi smo do sedaj lahko videli ze 8 krogov, Chorley pa je do sedaj zbral samo 4 točke, kar je dovolj za skromno zadnje 24 mesto. To pomeni, da ima domači klub danes tekmeca po meri, čeprav tudi sami ne blestijo, saj so do sedaj nabrali 8 točk, kar je dovolj za nekaj mest višje in sicer 18 mesto, kar je še vedno pod zlato sredino. Za obe ekipi bo danes ključna obramba, sploh ekipa Chorleya ima trenutno najslabšo obrambo v celotni ligi in tudi danes je pred to ekipo zelo zahtevno gostovanje. Obe ekipi sta sicer v zelo slabih formah, Harrogate je na zadnjih 5 tekmah zbral samo 1 zmago in kar 3krat izgubil, ob tem pa še zbral 1 remi. Na drugi strani je Chorley še slabši, saj je na zadnjih petih tekmah na konto vpisali samo 1 remi in kar 4 poraze. Sicer pa sta se ekipi od leta 2014 pomerili kar na nekaj medsebojnih tekmah, Harrogate je v tem obdobju nanizal 6 zmag, videli pa smo še 3 zmage za Chorley in pa 0 remijev. V lanskem koledarskem letu je Harrogate zmagal obe tekmi, v gosteh z 0:1, pred domačimi navijači pa 2:1. Obe moštvi imata letos negativno gol razliko, Harrogate -3, medtem ko Chorley kar -14. Obeta se trda tekma in čeprav sta obe moštvi slabi v obrambi, tudi v napadu ne blestita, zato si tezko obetamo kakšno golijado. Slovenska stavnica Estave nam za zmago domače ekipe ponudi kvoto 1.70, remi je vreden kvote 3.76, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 4.25, pa srečno z vašo stavo.

X
3.25
1 X 2
Notts County – Solihull Moors