Včeraj smo lahko videli nor preobrat Slovenske nogometne reprezentance, ki je ze po zaostanku z 1:2, na koncu zmagala. Slovenija je tako napredovala na 2. mestu v svoji kvalifikacijski skupini, na roko pa nam je sel tudi remi med Poljsko in Avstrijo. Tudi danes je na sporedu kar nekaj reprezentančnega nogometa, poleg tega pa se igra tudi košarkarsko svetovno prvenstvo. Vse top športne stave tega dneva pa seveda v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Več kot 2,5
1.40
Koliko golov bo doseženih?
Anglija – Kosovo
Opis: 
Gre za prvo medsebojno tekmo Anglije in Kosova, veliki favorit za vse tri točke iz današnje tekme pa je seveda domača ekipe Anglije. Anglezi so trenutno v skupini prvi, zbrali so 9 točk, medtem ko je Kosovo z tekmo več na drugem mestu, zbral je 8 točk. Današnja tekma se bo sicer začela ob 20:45 uri in zanimivo bo videti koliko dolgo bo Kosovo lahko drzal korak z gostitelji. Anglezi so sicer na svoji zadnji tekmi prav tako igrali pred domačimi gledalci, kjer so razbili Bolgare z 4:0. Kosovo pa je svojo zadnjo tekmo prav tako igralo pred domačimi navijači, kjer so premagali Čehe z 2:1. Naš stavni nasvet pa je več kot 2.5 gola, za kar na športni stavnici Bet at home dobite kvoto 1.40, pa srečno z vašo stavo.

Manj kot 2,5
1.80
Koliko golov bo doseženih?
Črna gora – Češka

Srbija
1.30
1 X 2
Luksemburg – Srbija

X
3.20
1 X 2
Albanija – Islandija

Več kot 2,5
1.09
Koliko golov bo doseženih?
Francija – Andora
Opis: 
Vse razen povsem razbite Andore bo pravo presenečenje, namreč skupina v kateri je Francija je zelo izenačena in nobena izmed ekip, ki upajo na napredovanje, si ne sme privoščiti domačega spodrsljaja proti Andori. Andora je na zadnjih petih tekmah nanizala same poraze, medtem ko je Francija na zadnjih petih tekmah zbrala 4 zmage in 1 poraz. Francija je na svoji zadnji tekmi doma premagala Albanijo z 4:1. Andora pa je na zadnjih tekmi v gosteh izgubila proti Turkom z 1:0.

Srbija
1.14
Stava na zmago
Argentina – Srbija

Španija
1.04
Stava na zmago
Španija – Poljska
Opis: 
Španci so na svoji zadnji tekmi povsem zasenčili Srbijo, saj so jo premagali z kar 81:69. To je bil za Srbe sploh prvi poraz na tem turnirju, medtem ko so Španci prikazali svojo najboljšo tekmo do sedaj. Španija se je tako do finala izognila reprezentanci ZDA, seveda če pride do potencialnega finala Španija:ZDA. Medtem ko pa sedaj Srbe v primeru današnjega napredovanja čaka tekma proti američanom. Poljaki so se do sedaj z Španci pomerili na 6 medsebojnih tekmah in še niso uspeli premagati Španije. Tudi danes jim bo tezko uspelo doseči svojo prvo zmago, saj so Španci v pravem trenutku prišli do top forme. Realno gledano pa je tudi Španija veliko boljša ekipa do Poljske. Pričakuje se torej zmage Španije za vsaj 10 točk razlike. Poljska je sicer na svoji zadnji tekmi zgubila proti Argentini z 65:91, medtem ko je Španija premagal Srbe.

Manj kot 169,5
1.87
Skupni rezultat
Avstralija – Češka