V kvalifikacijah za evropsko prvenstvo nas danes čaka ogromno zanimivih tekem. V nekaterih skupinah se reprezentance še krčevito borijo za euro 2020 tako, da si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjem sta nem pregledu. Poleg nogometa se bo danes igralo tudi veliko teniški obračunov. Manjkalo pa ne bo niti košarkein hokeja.

Finska
1.60
1 X 2
Finska – Armenija

X
3.10
1 X 2
Grčija – Bosna in Hercegovina – Grki v teh kvalifikacijah igrajo katastrofalno saj so na sedmih dosedaj odigranih tekmah osvojili zgolj 5 točk. Na drugi strani pa so se nogometaši Bosne in Hercegovine v prejšnjem krogu rešili iz brezupnega položaja in z zmago nad Finsko uhranili upanje za napredovanje na EURO 2020. Kot smo ze omenili so Grki v zelo slabi formi saj so na zadnjih 5 tekmah zabeležili kar 4 poraze in le en remi. Tudi Bosanska izbrana vrsta ravno ne blesti saj so na zadnjih 5 tekmah zmagali samo 2 krat in kar 3 krat izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so za odtenek boljši nogometaši BiH-a ki imajo eno zmago medtem ko so se preostale 4 tekme končale z neodločenim izidom. Glede na dosedanjo statistiko bi se odločil za stavo na neodločen rezultat. Kakšna pa je kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na stavnic 1xbet.

Več kot 2,5
1.20
Koliko golov bo doseženih?
Lihtenštajn – Italija – Italijani so te kvalifikacije odigrali tako kot se od večkratnih svetovnih prvakov tudi pričakuje. Po ne uvrstitvi na lansko svetovno prvenstvo so v kvalifikacijah za euro 2020 nanizali sedem zaporednih zmag in si tako že zagotovili nastop na euru 2020. Danes pa jih čaka še ena zelo lahka tekma v kateri zmaga ne bi smela biti vprašanje. Zato smo se odločili da tukaj stavimo da bo na tekmi doseženih več kot 2,5 gola.

Gruzija
1.17
1 X 2
Gibraltar – Gruzija

Švica
1.57
1 X 2
Švica – Irska – V skupini sta po šestih odigranih tekmah v najboljšem položaju reprezentanci Danske in Irsk, ki imata trenutno po 12 točk. Na tretje mestu pa se nahaja Švica, ki ima odigrano tekmo manj in za prvima dvema zaostaja za 4 točke. Švicarja danes tako nujno potrebujejo zmago da še ostanejo v igri za euro 2020. Prva tekma med tema dvema reprezentancama se je končal z neodločenim izidom. Za danes pa menimo da so v prednosti nogometaši Švice, ki igrajo doma. Naš Stavni tip je torej zmaga Švice.

Da
1.87
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Švedska – Španija

Izrael
1.14
1 X 2
Izrael – Latvija

Unicaja Malaga (ESP)
1.28
Stava na zmago
Unicaja Malaga (ESP) – Galatasaray (TUR)

Alison Van Uytvanck (BEL)
1.40
1 2 – Kdo bo zmagal?
Alison Van Uytvanck (BEL) – Monica Niculescu (ROU)

Ajla Tomljanovic (AUS)
1.75
1 2 – Kdo bo zmagal?
Varvara Gračeva (RUS) – Ajla Tomljanovic (AUS)

Kristina Mladenovic (FRA)
1.85
1 2 – Kdo bo zmagal?
Kristina Mladenovic (FRA) – Julija Putinceva (KAZ)