Danes ne pozabite kvalifikacije za zensko evropsko prvenstvo v nogometu, medtem ko bo potrebno počakati še nekaj dni da bomo videli na delu tudi nogometaše. V Londonu poteka tudi zaključni turnir v ATP-ju. Preverili pa bomo tudi športno ponudbo čez luzo, kjer se igra liga NBA. Prav tako pa lahko večino NBA tekem gledate preko prenosov v zivo, ki jih najdete na naši spletni strani.

Italija (ž)
1.01
1 X 2
Italija (ž) – Malta (ž)

X
3.60
1 X 2
Izrael (ž) – Bosna in Hercegovina (ž)

Španija (ž)
1.45
1 X 2
Poljska (ž) – Španija (ž)

Švica (ž)
1.20
1 X 2
Švica (ž) – Romunija (ž)

Več kot 2,5
1.70
Koliko golov bo doseženih?
Portugalska (ž) – Finska (ž)

Roger Federer (SUI)
1.18
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roger Federer (SUI) – Matteo Berrettini (ITA)

Novak Đoković (SRB)
1.20
1 2 – Kdo bo zmagal?
Novak Đoković (SRB) – Dominic Thiem (AUT)

Indiana Pacers
1.62
Stava na zmago (ZDA)
Oklahoma City Thunder@Indiana Pacers
Opis: Pred nami je nova zanimiva tekma mod domačo ekipo Pacersov in OKC. Pacersi so letošnjo sezono lige NBA začeli zelo slabo, razlog za to je tudi manjko njihovega najboljšega igralca Oladipa. No sedaj pa se je klub očitno prebudil, saj so v nizu treh zaporednih zmag, na zadnjih petih tekmah pa so samo 1krat izgubili. Pacersi so tako do tega trenutka zbrali 6 zmag in 4 poraze, kar zadostuje za 6 mesto v vzhodni konferenci. Na drugi strani je letos marsikdo ze odpisal OKC, ki pa ne igra tako slabo. Sicer trenutno niso v mestih, ki vodijo v končnico, nanizali so 4 zmage in 6 porazov. Toda ekipa igra nad pričakovanji in znajo biti še nevarni marsikateremu klubu, ki se bori za končnico. Tudi današnja zmaga Indiane ni samoumevna in bo tezko priigrana. Thunderji so na zadnjih petih tekmah nanizali 3 zmage in 2 poraza. Na zadnji tekmi pa so izgubili proti močnim Bucksom z 121-119. Na drugi strani je Indiana na zadnji tekmi v gosteh premagala Orlando z 109-102. Indiana je letos pred domačimi gledalci zbrala 4 zmage in samo 1 poraz. Thunderji pa so letos v gosteh nanizali 3 poraze in tako ostajajo še brez zmage. Pri Indiani letos ob odsotnosti Oladipa blesti Malcolm Brogdon, ki je še lani igral pomembno vlogo pri Bucksih. Brogdon letos v povprečju dosega 20.8 točke na tekmo in 8.9 podaje. Na drugi strani je prvi strelec OKC nepoznani Shai Gilgeous-Alexander, ki na tekmo dosega 21 točk. Veteran CP3 pa je letos na tekmo sposoben doseči samo 5.2 podaje, kar je zanj skromna statistika. Nekaj prednosti dajemo domači Indiani, ki bi na koncu morala zmagati, toda kot smo ze omenili se obetamo tesne tekme. Stavnica Bet-at-home nam za zmago domače Indiane ponudi kvoto 1.62.

Chicago Bulls
1.44
Stava na zmago (ZDA)
New York Knicks@Chicago Bulls
Opis: Gre za “derbi” vzhodne konfernece, saj se bosta pomerila tudi letos slabi Bullsi in New York. Knicksi so trenutno zadnji klub vzhodne konference, zbrali samo samo 2 zmagi in kar 6 porazov. Tudi Bullsi veliko ne zaostajajo, saj so zbrali samo zmago več. New York je letos v gosteh nanizal kar 5 porazov in samo 1 zmago, medtem ko so Bullsi doma zmagali samo 1krat in doziveli 3 poraze. Bullsi so letos v gosteh boljši, saj so zbrali 2 zmagi ob sicer 4 porazih. Obe ekipi sta na svojih zadnjih dveh tekmah izgubili, New York proti konjenikom, Bullsi pa proti raketam.