Torek nam prinaša novo dozo reprezentančnega nogometa, ki nam prinaša derbi med Nemčijo in Anglijo. Ne pozabite pa tudi na finale hokejske lige NHL in pa tenis.

2.04 UEFA liga narodov Finska – Črna Gora
Tip: 1

3.20 UEFA liga narodov Nemčija – Anglija
Tip: X
Opis tekme: Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, domača Nemčija pa je vsaj gledano na slavniške kvote favoriti za zmago. V tej skupini 3 sta sicer poleg Namčije in Anglije še Madžarska in pa Italija. V skupini je do sedaj bil odigran samo en krog, trenutno pa je prva ekipa skupine ravno naša vzhodna soseda, ki je doma z 1:0 premagala Anglijo. Angleži so sicer imeli večjo posest žoge, toda v strelih na okvir vrat sta bile obe ekipi povsem izenačeni. Anglija je sicer pred zadnjih porazom bila v seriji štirih zaporednih zmag, je pa res da jim nasproti niso stale zelo zahtevne ekipe, sploh pa ne Nemčija. Nemčija je sicer bila v nori serija osmih zaporedni zmag. Na zadnji tekmi lige narodov pa so v gosteh remizirali proti Italiji z 1:1. Italija je na tekmi povedla v 70 minuti, nato pa je Kimmich izenačil v 73 minuti, kar je bil tudi končni rezultat tekme. Nemčija je sicer dominirala v posesti žoge 65% proti 35%. V strelih na gol pa je bilo 4:2 za Nemčijo, ki pa na koncu ni zmogla priti do zmage. Od leta 1996 smo sicer lahko videlo 10 medsebojnih tekem in pa 5 zmag Nemčije, 1 remi, ter 4 zmage Anglije. Moštvi sta se nazadnje srečali na Euro leta 2021, kjer sta moštvi igrali 1/8 finala. Takrat je Anglija napredovala z rezultatom 2:0, strelca pa sta bila Sterling v 75 minuti in pa Kane v 86 minuti. Obeta se torej izjemno zanimiva tekma, nekaj več možnosti za zmago pa dajemo domačemu “elfu”, ki ima tudi zmago na zadnjih štirih tekmah pred domačimi navijači.

Nemčija ni izgubila na zadnjih 10. tekmah
Nemčija ni izgubila na zadnjih 6. domačih tekmah.
Nemčija je tudi zmagala na 4. zaporednih domačih tekmah.

Stavne kvote: Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice Bet at home Slovenija. Zmaga Nemčije je vredna kvote 2.20, remi kvote 3.20, zmaga Anglije pa kvote 3.50.

1.39 UEFA liga narodov Italija – Madžarska
Tip: 1

2.20 UEFA liga narodov Bosna in Hercegovina – Romunija
Tip: 1

3.25 UEFA liga narodov Ferski Otoki – Luksemburg
Tip: X

1.28 UEFA liga narodov Litva – Turčija
Tip: 2

1.75 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC United Arab Emirates – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.44 Stuttgart, posamezno Humbert, Ugo – Rinderknech, Arthur
Tip: 1

1.18 Stuttgart, posamezno Lehecka, Jiri – Kyrgios, Nick
Tip: 2