Danes se na svetovnem prvenstvu v nogometu igrata novi dve izločilni tekmi. Prva je Maroko in Španija, druga tekma pa med Portugalsko in pa Švico. Preverili pa smo tudi tri tekme v košarkarski ligi NBA.

1.52 Faza izpada Maroko – Španija
Tip: 2

3.40 Faza izpada Portugalska – Švica
Tip: X

1.93 Klubske prijateljske tekme KRC Genk – SC Heerenveen
Tip: 1

1.64 Klubske prijateljske tekme SV Ried – First Vienna FC
Tip: 1

1.31 Klubske prijateljske tekme Cambridge United – West Ham United
Tip: 2

1.63 Klubske prijateljske tekme Atromitos Athen – Nottingham Forest
Tip: 2

1.51 NBA Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers
Tip: 1
Opis tekme: Cleveland letos kaže zelo dobre predstave, kar se kaže tudi z pogledom na razpredelnico vzhoda. Moštvo zaseda 3. mesto z 15 zmagami in 9 porazi. Ekipa je na zadnjih 10 tekmah zbrala 7 zmag in 3 poraze. Je pa moštvo izgubilo zadnjo tekmo na gostovanju v New Yorku z 92:81. Cleveland je letos pred domačimi gledalci zbral kar 10 zmag in samo 1 poraz. Lakersi pa so sezono začeli res katastrofalno, sedaj pa so se pobrali. Moštvo je namreč v seriji treh zaporednih zmag, na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali kar 8 zmag in samo 2 poraza. Lakersi so na zadnjih treh zmagah premagali doma Portland, nato pa v gosteh Buckse in pa Wizardse. Velika razlika je predvsem A. Davis, ki igra zadnje tekme res na norem nivoju. Davis ima letos povprečje 28.6 točke, ob 59% meta iz igre in 83% metu prostih metov. So pa Lakersi zaradi slabega začetka sezone še vedno samo 13. ekipa zahoda. So pa sedaj povsem blizu mestom, ki vodijo v končnico in če bodo tako nadaljevali bodo tudi videli končnico na koncu sezone, nad katero je že marsikdo obupal. Lakersi so sicer letos v gosteh zbrali samo 4 zmage in pa 6 porazov. Toda, kot smo omenili so v čedalje boljši formi in danes bodo imeli priložnost za novo zmago. Lakersi imajo 10 napad, 5 skok lige in pa 21 obrambo. Cleveland pa ima 18 napad, 19 skok in kar 1 obrambo lige. Prvo letošnjo medsebojno tekmo je Cleveland dobil z 114:100. Obeta se zahtevna tekma, Lakersi lahko presenetijo in vzamejo novo zmago.

Stavne kvote: PartyPoker Slovenija nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.51, medtem ko je zmaga Jezernikov v gosteh vredna kvote 2.39.

1.21 NBA Miami Heat – Detroit Pistons
Tip: 1

1.49 NBA Denver Nuggets – Dallas Mavericks
Tip: 1