Tudi v današnjih stavnih nasvetih se bomo posvetili predvsem košarkarski ligi NBA. Na delu bosta tudi Čančar in pa Goran Dragič.

3.25 DFB pokal FC Union Berlin – VfL Wolfsburg
Tip: X

1.92 Prvenstvo Luton Town – Cardiff City
Tip: 1

1.37 Ligaški pokal Newcastle United – Southampton FC
Tip: 1

1.94 Italijanski pokal Inter Mailand – Atalanta Bergamo
Tip: 1

1.52 Lyon, posamezno Kovinic, Danka – Golubic, Viktorija
Tip: 2

1.44 NBA Cleveland Cavaliers – Miami Heat
Tip: 1

2.03 NBA New York Knicks – Los Angeles Lakers
Tip: 2
Opis tekme: New York bo danes ponoči po našem času gostil LA Lakerse, obetamo si lahko zanimivo tekmo. Lakersi so 13. ekipa zahoda z 23 zmagami in 28 porazi. To je seveda kar nekaj pod pričakovanji, toda moštvo ima še vedno vse možnosti, da se prebije na mesta ki vodijo v končnico. To pa predvsem zato, ker je zahodna konferenca na mestih 3-13 povsem izenačena. New York pa je 7. ekipa vzhoda, za sabo imajo zelo solidno sezono. Ekipa je zbrala 27 zmag in 24 porazov, je pa zanimivo da letos igrajo bolje v gosteh kot pa v domači dvorani. New York je na zadnjih petih tekmah zbral tri poraze in same dve zmagi. Na zadnje so igrali mesti derbi proti Netsom in izgubili z 122:115. Zdi se torej, da je forma NY malce padla in da bodo danes doma imeli kar nekaj težav, da dosežejo zmago. Lakersi pa so na zadnjih petih tekmah zbrali dve zmagi in pa tri poraze. Na zadnji tekmi so izgubili proti Netsom z 104:121. Lakersi so sicer to tekmo igrali brez Jamesa in Davisa. Pred stavo torej nujno preverite v kakšni postavi bodo jezerniki, če bo na voljo vsaj eden od omenjenih zvezdnikov imajo po našem mnenju dobre možnosti za zmago. Na drugi strani bo New York igral v praktično popolni postavi, manjkal bo samo M. Robinson. New York je sicer 16 napad in 12 obramba lige. So pa tudi 3 skakalna ekipa celotne lige, kar samo kaže, da so zanimiva ekipa. Lakersi pa so 6 napad in 5 skok lige. Veliko slabši pa so v obrambi, saj so šele 27 obramba lige. Predvsem obramba bi se po prihodu A. Davisa morala spet izboljšati, če bo seveda kaj igral in ne bo samo na “bolniški”. Lakersi sicer danes igrajo drugo zaporedno tekmo v dveh dneh, kar jim zagotovo ne gre na roko.

Stavne kvote: Stavnica in poker igralnica PartyPoker nam za zmago NY ponuja kvoto 1.70. Zmaga Lakersov pa je visoka kvote 2.03.

1.62 NBA Chicago Bulls – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.27 NBA Denver Nuggets – New Orleans Pelicans
Tip: 1