Danes se bomo posvetili predvsem elitnemu nogometu na otoku, ker se igra Premier liga in pa nogometu pri naših zahodnih sosedih, kjer se igra Serie A.

1.93 Premier liga Newcastle United – Norwich City
Tip: 1

3.30 Premier liga Leeds United – Crystal Palace
Tip: X

1.62 Serie A Fiorentina – UC Sampdoria
Tip: 1

1.25 Serie A Atalanta BC – Venezia FC
Tip: 1
Opis tekme: V 15 krogu Serie A nas čaka tekma med ekipama Atalante in pa ekipe Venezia, tekma se bo igrala ob 18:30 uri. Atalanta se nahaja na visokem 4. mestu z 28 točkami in pa gol razliko 28:17. Prva ekipa lige je Napoli, sledita pa mu oba Milanska kluba. Venezia pa se trenutno nahaja na 16. mestu, kar je 4. mesto od zadnjem konca prvenstvene razpredelnice. Moštvo je o sedaj zbralo 15 točk, kar je 13 točk manj od Atalante in pa gol razliko 12:21. Venezia je na zadnjih petih tekmah zbrala dve zmagi, remi in pa dva poraza. Na zadnji tekmi pa je ekipo doma premagal Inter z 0:2. Atalanta pa v današnjo tekmo prihaja po zmagi proti Juventusu. Atalanta je tako dosegla prvo gostujočo zmago proti stari dami od leta 1989. Atalanta je sicer pred tem zbrala še dva remija in pa dva poraza. V lanski sezoni Serie A pa Atalanta ni premagala ekipe Venezia. Atalanta je namreč domačo tekmo remizirala z 0:0. Venezia pa je potem v 25 krogu doma premagala Atalanto z 1:0. Atalanta, ima torej od lanske kar nekaj neporavnanih računov z ekipo Venezia.

Rezultati Atalante na domačem igrišču to sezono so sledeči: 2-3-2.
Atalanta ni izgubil na zadnjih 8. tekmah
Atalanta ima zmagovalni niz 3 tekem v ligi Serie A.

Stavne kvote: Spletna stavnica PartyPoker sports nam za zmago domače Atalante ponuja kvoto 1.25. Remi je visok kvote 6.00, zmaga gostov pa kvote 9.80.

1.36 Serie A US Salernitana – Juventus Turin
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je 15 krog Serie A, kjer se bosta ob 20:45 uri pomerila domači klub Salernitana in pa Juventus. Salernitana se trenutno nahaja na zadnjem 20 mestu. Moštvo je tako do tega kroga zbralo kar 10 porazov in pa samo 2 zmagi in 2 remija. Salernitana ima tudi najslabšo obrambo v celotni Serie A. Stara dama pa se nahaja zanjo na skromnem 7. mestu. To je tudi prvo mesto, ki ne zagotavlja v naslednji sezoni igranja v nobenem evropskem tekmovanju. Juventus tako letos igra slabe partije, moštvo je do sedaj zbralo samo 21 točk, to je kar 14 točk manj od vodilnega Napolija. Juventus je na zadnjih ligaški tekmi doživel še eno zaušnico, saj ga je premagala Atalanta in to na domačem igrišču (0:1). To je bil drugi zaporedni poraz Juventusa, saj je med tednom izgubil v Ligi prvakov. V gosteh je namreč Chelsea zmagal z kar 4:0. Pred tem je sicer Juve bil v seriji treh zaporednih zmag. Salernitana pa je na zadnjih petih tekmah dosegel tri poraze, remi in zmago, ki pa ima že dolgo brado. Salernitana je tako novinec v Serie A, saj sta se kluba nazadnje pomerila davnega leta 1999. Zdi se da je Juve danes dobil nasprotnika po meri, da se vrne nazaj na zmagovalna pota.

Salernitana nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Salernitana ima serijo 3. domačih porazov.

Stavne kvote: Top športna stavnica Bet365 nam za zmago Juventusa v gosteh ponuja kvoto 1.36. Remi je vreden kvote 5.00, zmaga domače ekipe pa je visoka kvote 8.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.56 Serie A Hellas Verona – Cagliari
Tip: 1

1.75 FA pokal Matlock Town – FC Marske United
Tip: 1

1.62 FA pokal Whitby Town – Nantwich Town
Tip: 1

3.60 FA pokal Farsley Celtic FC – Stalybridge Celtic
Tip: X