Poleg nogometa na svetovnem prvenstvu, se danes tudi nadaljuje prva Slovenska nogometna liga, ki nam za uvod ponuja dve tekmi. Preverili pa bomo tudi tri tekme v ligi NBA, na delu bo tudi Luka in njegov Dallas.

1.47 Skupinski del Wales – Anglija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.35 Skupinski del Iran – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: X

2.21 Prva Liga ND Gorica – NK Tabor Sežana
Tip: 1

1.86 Prva Liga NK Maribor – NK Bravo
Tip: 1

1.46 NBA Detroit Pistons – New York Knicks
Tip: 2

1.76 NBA Dallas Mavericks – Golden State Warriors
Tip: 2

1.57 NBA Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers
Tip: 1
Opis tekme: Obeta se super zanima tekma dveh ekipa, ki sta na zahodu povsem skupaj. Portland zaseda 6. mesto, kar ni pričakoval verjetno nihče. Moštvo letos igra zelo dobro, do tega kroga pa so zbrali 11 zmag in pa 9 porazov. Portland je letos doma zbral sicer samo 50% izkupiček zmag in pa porazov. Je pa moštvo na zadnjih petih tekmah malce padlo v formi. Moštvo je v tem obdobju zbralo samo eno zmago proti New Yorku. Ostale štiri tekme pa so izgubili. Je pa Portland tudi v seriji štirih zaporednih gostovanj in sedaj se jim bo še kako prilegel domači teren. Na zadnje je sicer Portland izgubil na gostovanju proti ekipi Netsov z 111:97. LA Clippersi pa so mesto višje na zahodu, to je 5 mesto. Moštvo je zbralo 12 zmag in pa 9 porazov. V gosteh pa so letos solidni, saj imajo score 5:4. Clippersi so na zadnjih petih tekmah zbrali tri zmage in pa dva poraza proti GSW in pa Denverju. Na zadnji tekmi pa so doma premagali letos solidno Indiano z 114:110. Imajo pa Clippersi že celotno sezono veliko težav z poškodbami. Kawhi je zopet več na bolniški kot na igrišču, sedaj pa so poškodovani tudi Luke Kennard, John Wall in prvi strelec ekipe Paul George. Tudi zaradi tega so danes domačini izraziti favoriti, čeprav imajo Clippersi eno boljše zgrajenih ekip. Pri Portlandu pa manjka samo Keon Johnson. Clippersi so sicer zadnji napad lige in pa druga obramba lige. Portland pa je na drugi strani prav tako slab 23 v napadu in pa dober 9 v obrambi. Prav tako so 22 skakalna ekipa lige, kar tudi ni super dosežek. Pri Portlandu je sicer prvi strelec ekipe Simons, ki na tekmo dosega 23.2 točke, pa Clippersih pa Paul George z prav tako 23 točkami na tekmo. Prva skakalca ekipa pa sta Zubac (11.6) in pa Nurkic (10.0).

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker nam za zmago domače ekipe ponuja kvote 1.57. Zmaga LA Clippersov pa je vredna kvote 2.25.