Tokrat bomo preverili še preostalo nogometno dogajanje po Evropi, saj se igra kar nekaj nogometa na Švedskem, Finskem in pa v Avstriji. Vse ljubitelje tenisa pa čaka tudi veliko število dvobojev na odprtem prvenstvu Francije.

Malmo FF
1.32
Malmo FF
IF Elfsborg
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.20
Gwangju FC
Pohang Steelers FC
1X2, Redni del tekme

Sangju Sangmu Phoenix
2.12
Sangju Sangmu Phoenix
FC Seoul
1X2, Redni del tekme

SJK Akatemia
1.38
SJK Akatemia
MP Mikkelin Palloilijat
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.70
TSV Hartberg
FK Austria Dunaj
Več/manj 2.5, Redni del tekme

SV Wehen Wiesbaden
1.81
SV Wehen Wiesbaden
Jahn Regensburg
1X2, Redni del tekme

Manj kot 28.5
1.81
Novak Djokovic
Pierre Hugues Herbert
Več/manj 28.5, Celotna tekma

Jan-Lennard Struff
1.14
Roman Andres Burruchaga
Jan-Lennard Struff
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alexander Bublik
1.81
Gregoire Barrere
Alexander Bublik
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Alexander Bublik je v Lyonu izgubil priložnost za svoj prvi naslov na pesku, saj je v polfinalu izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu turnirja Giovanniju Mpetshi Perricardu. Kljub temu je Bublik pokazal veliko dobrih tekem v letošnji sezoni na pesku, saj je zmagal v štirih od osmih tekem in pokazal kar nekaj odločnosti, kar mu je prej pogosto primanjkovalo na njegovem manj priljubljenem terenu. Njegova konsistentnost in osredotočenost sta bila letos izjemna, kar dokazujejo naslovi v Montpellierju in drugo mesto v Dubaju, kar ga je dvignilo med najboljših 20 igralcev na ATP lestvici, točneje na 19. mesto. Kazahstanski igralec želi nadaljevati z dobrimi rezultati in se pozitivno predstaviti na Roland Garrosu, kjer se v sedmih nastopih še ni prebil preko drugega kroga. Njegova zadnja kampanja na tem Roland Garrosu se je končala v prvem krogu.
Gregoire Barrere je bil lansko leto okoli 50. mesta na ATP lestvici, kar mu je omogočilo neposredno uvrstitev v glavni žreb Roland Garrosa. Zaradi slabših rezultatov pa se je letos moral kvalificirati. Kljub temu je Barrere uspel priti v glavni žreb s popolnimi igrami v kvalifikacijah, premagal je Theo Papamalamisa, Andrea Pellegrina in Denisa Kudlo. Čeprav mu pesek ni najbolj priljubljen teren, pa je letos solidne na tej površini. Šestnajst od dvajsetih letošnjih zmag je namreč dosegel na pesku, njegov najboljši rezultat pa je bil polfinale v Bukarešti. Kmalu se bo videlo ali lahko ohrani to formo tudi na Roland Garrosu, kjer je v petih od sedmih nastopov izpadel v prvem krogu. Poglejmo si še medsebojne tekme današnjih nasprotnikov, kjer je Bublik v prednosti z 4-2. Danes se lahko obetamo izenačeno in zelo nepredvidljivo tekmo, tudi stavnice nobenemu izmed igralcev ne dajejo izrazitega statusa favorita (glejte spodnje kvote).
Stavne kvote: Top športna stavnica Bet at home nam za zmago igralca Gregoire Barrere ponuja stavno kvoto 2.03. Medtem ko je zmaga Alexandra vredna stavne kvote 1.81.

Alba Berlin
1.35
Alba Berlin
BV Chemnitz 99ers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma