Danes se igrajo zadnje tekme skupinskega dela v UEFA Ligi narodov, na delu bo tudi Slovenska nogometna reprezentanca, ki bo igrala na gostovanju proti Švedski.

1.67 UEFA liga narodov Švica – Češka
Tip: 1

3.25 UEFA liga narodov Portugalska – Španija
Tip: X
Opis tekme: Tudi tokrat bomo za vas preverili odločilno tekmo za prvo mestu skupine 2. Ob 20:45 uri se bosta namreč pomerila Portugalska in pa Španija. Portugalska je v najboljšem položaju saj ima trenutno na kontu 10 točk in gol razliko 11:2, kar pomeni da so najboljša obrambna ekipa te skupine. Španija pa zaseda 2. mesto z dvema točkama manj in gol razliko 7:5. Španija seveda za prvo mesto in napredovanje v izločilne boje potrebuje vse tri točke in to na gostovanju. Na prvi medsebojni tekmo je Španija doma remizirala proti Portugalski z 1:1. Za Španijo je v 25 minuti zadel A. Morata, nato pa je v 82 minuti dosegel izenačujoč gol R. Horta. Španija je na tej tekmi imela kar 60% posest žoge. V strelih na dejanski gol pa sta moštvi bili povsem izenačeni 2:2. Španija je sicer na zadnji tekmi konferenčne lige doma izgubila proti Švici z 1:2 in izgubila prvo mesto, saj do današnje tekme. To je bil boleč poraz za Španijo, ki pred domačimi navijači po navadi ne izgublja točk. Portugalska pa je na zadnji tekmi v gosteh zanesljivo odpravila z Češko z kar 0:4, ter si tako pred današnjo tekmo zagotovila zelo dobro izhodišče. Na zadnji treh medsebojnih tekmah Španije in pa Portugalske smo lahko videli kar tri remije od tega dva brez zadetkov. Danes je Portugalska na domačem terenu favorit za zmago, čeprav je na tej tekmi mogoče prav vse.

Španija ni izgubila nobene od zadnjih 5 gostovanj.
Portugalska je zmagala na 4. zaporednih domačih tekmah.

Stavne kvote: Top športna stavnica Bet-at-home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.30. Remi je vreden kvote 3.20, zmaga Španije pa kvote 3.31.

2.36 UEFA liga narodov Norveška – Srbija
Tip: 1

3.30 UEFA liga narodov Ukrajina – Škotska [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.60 UEFA liga narodov Kosovo – Ciper
Tip: 1

3.65 UEFA liga narodov Švedska – Slovenija
Tip: X

3.30 UEFA liga narodov Albanija – Islandija
Tip: X

1.35 UEFA liga narodov Irska – Armenija
Tip: 1

2.02 UEFA liga narodov Grčija – Severna Irska
Tip: 1