Ta teden žal ni na sporedu nogometne Lige prvakov, boste pa danes lahko igrali športne stave na nekatere najbolj kvalitetne nogometne lige v Evropi.

OSC Lille
1.92
OSC Lille
Stade de Reims
1X2, Redni del tekme

Juventus Torino
1.53
Juventus Torino
US Lecce
1X2, Redni del tekme

Sevilla FC
1.58
Sevilla FC
Almeria
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.76
RCD Mallorca
Barcelona FC
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma 7 kroga nam ob 21:30 uri prinaša tekmo Mallorce in pa Barce. Odsotnost Antonia Raílla je za Mallorco velika težava, saj se je počasen začetek nove sezone ta konec tedna le še poslabšal. Trener Javier Aguirre je dejal, da se je njegova obramba že navadila na odsotnost klubskega kapetana, vendar Mallorci to na zadnji tekmi ni pomagalo, saj so z Girono izgubili kar s 5:3 in to pred domačimi navijači. V šestih tekmah La Lige so osvojili le pet točk (1 zmaga, 2 remija, 3 poraze) in v tem času prejeli deset golov. Zato se tekma proti Barceloni ne bi mogla zgoditi ob slabšem času, saj je domači trener že pod velikim pritiskom. Pirati so izgubili trinajst od zadnjih štirinajstih medsebojnih tekem (1 remi) in na devetih od teh dvobojev niso dosegli niti enega zadetka. Xavijeva ekipa bo velika favorit za podaljšanje tega niza, zlasti po dramatični sobotni zmagi nad Celto Vigo s 3:2, ko so v zadnjih devetih minutah dosegli kar tri gole in zmagali tekmo po zaostanku z 0:2. To je njihova šesta zaporedna zmaga v vseh tekmovanjih, v tem času pa so dosegli kar enaindvajset golov. Mallorca bo poskušala izkoristiti nekatere slabosti nasprotnikov, saj je Barcelona na šestih ligaških tekmah prejela že šest golov, za kar je v sezoni 2022/23 potrebovala petnajst tekem. Na zadnjih dvajsetih domačih ligaških tekmah Mallorce smo lahko videli več kot 3 zadetke na tekmi samo na treh odigranih srečanjih.

Rezultati Barcelone v gosteh to sezono so solidni: 2-1-0.

Barcelona ni izgubil na zadnjih 9. tekmah


Stavne kvote: Športna stavnica BET365 nam za več kot 2.5 gola na tekmi ponuja kvoto. Za vse ostale kvote prav tako obišči omenjeno športno stavnico. (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365)

FC Zürich
1.66
FC Zürich
Grasshopper Club Zurich
1X2, Redni del tekme

Jakub Mensik
1.47
Dennis Novak
Jakub Mensik
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Richard Gasquet
1.28
Richard Gasquet
Pierre Hugues Herbert
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma