Pred nami so povratne tekme za igranje v skupinskem delu Lige prvakov, kjer si lahko obetamo izredno zanimive tekme. Preverili pa bomo povratno tekmo med Zvezdo in pa Izraelsko ekipo Maccabi Haifa.

2.07 UEFA Liga prvakov kvalifikacije FC Viktoria Plzen – Qarabağ Ağdam
Tip: 1

1.75 UEFA Liga prvakov kvalifikacije Crvena Zvezda Beograd – Maccabi Haifa
Tip: 1
Opis tekme: Na prvi tekmi je Haifa pred domačimi gledalci in pred polnim stadionom prišla do minimalne zmage 3:2. Tekma je bila še kako zanimiva, saj smo že v prvem polčasu videli tri zadetke. Haifa je tekmo odprl z golom v 18 minuti, Zvezda pa je nato dosegla dva gol v 27 in 40 minuti in tako zrežirala preobrat. Domači pa so nato izenačili v 51 minuti. Zmagoviti gol pa je v 61 minuti dosegel Chery T.. Haifa je na tekmi mel 53% žoge in pa 16 strelov proti golu, ter 5 dejansko v okvir vrat. Zvezda je tudi bila podobno napadalno usmerjena, saj je dejansko na gol sprožila 4krat, proti golu pa poskusila z 11 streli. Tudi danes si lahko obetamo zanimivo tekmo, le da realno lahko pričakujemo večji pritisk na okvir Izraelske ekipe. Zvezda je sicer razen zadnjega poraza v Evropi bila v seriji kar sedmih zaporednih zmag. Haifa pa je bila v pripravljalen obdobju celo v seriji štirih zaporednih zmag, sedaj pa so dosegli remi, zmago, poraz in pa zadnjo evropsko zmago proti Zvezdi. Oba kluba sta torej v domači ligi razred zase, zanimivo pa bo videti, kateremu klubu se bo dejansko uspelo uvrstiti v nogometno Ligo prvakov. Na prvi tekmi smo videli kar 5 zadetkov, tudi danes si težko predstavljamo, da bi se tekma končala brez zadetkov. Na koncu pa še naša napoved, Zvezda bi pred domačimi navijači morala doseči zmago, vprašanje pa je ali bo ta dovolj za napredovanje?

Rezultat prve tekme: Maccabi Haifa – Crvena Zvezda je bil 3-2.
Crvena Zvezda ni izgubila na zadnjih 24. domačih tekmah.
Crvena Zvezda je prav tako zmagala na 5. zaporednih domačih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Beograjske Zvezde ponuja kvoto 1.75. Remi je vreden kvote 4.00, zmaga Izraelske ekipe v gosteh pa je vredna kvote 4.20.

1.33 UEFA Liga prvakov kvalifikacije Benfica Lissabon – FC Dynamo Kiev
Tip: 1

2.35 Kvalifikacije APOEL Nicosia – Djurgardens IF
Tip: 1

1.19 Premiership Crusaders FC – FC Portadown
Tip: 1

1.55 Premiership Ballymena United FC – Cliftonville FC
Tip: 2

1.51 Premiership Dungannon Swifts FC – FC Glentoran
Tip: 2

3.35 Premiership Carrick Rangers FC – Coleraine FC
Tip: X