Tudi danes se bomo posvetili košarki in ligi NBA, kjer se igra veliko zanimivih tekem. Prav tako pa se v Premier ligi igra super derbi med ekipama Arsenal in pa Chelsea. V Italijanskem pokalu, pa se bosta pomerila Lazio in pa Juventus.

Arsenal FC
1.53
Arsenal FC
Chelsea FC
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.10
Lazio Roma
Juventus Torino
1X2, Redni del tekme

Leicester City
2.08
Leicester City
Southampton FC
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.00
FC Botosani
Dinamo Bukarešta
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.76
CS Voluntari
FC U Craiova 1948
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Phoenix Suns
2.27
Minnesota Timberwolves
Phoenix Suns
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Prvo tekmo je dobila Minnesota z 120:95. Anthony Edwards je bil s 33 točkami vodilni strelec. Dodal je še 6 skokov in pa 6 podaj. Kevin Durant pa je za Sunse dosegel 31 točk, 7 skokov in pa 1 podajo. Sunsi na prvi tekmi niso veliko vodili, nazadnje na začetku druge četrtine pa še to samo za nekaj točk, Potem pa je igrala bolj kot ne še samo Minnesota. Minnesota je na tekmi imela kar 52 skokov, Sunsi pa samo 28 skokov. Že samo zaradi tega podatka je tekmo praktično nemogoče dobiti. Poleg tega je Minnesota imela tudi malce boljši met iz igre in pa za tri točke. V sami raketi so dosegli kar 52 točk, Sunsi pa samo 34. Pri Minnesoti je povratnik po poškodbi Towns dosegel 19 točk, 18 točk pa je dodal še Walker. Pri Sunsih pa je Durant imel premalo pomoči, saj tako Devin Booker kot B. Beal nista presegla 20 točk. Poleg tega je Booker iz igre metal samo 31%, kar je veliko pod nivojem. Sunsi morajo torej danes prikazi veliko boljši napad, kar pa je seveda vse prej kot enostavna naloga. Minnesota je letos po rednemu delu bila prva obrambna ekipa lige. Poleg tega pa morajo Sunsi dobiti več skokov. Če teh stvari ne izboljšajo, se jim tudi danes obeta zanesljiv poraz. Poglejmo si še aktualen seznam poškodovanih igralcev. Trenutno je pri Timberwolvesih zaradi poškodbe odsoten en igralec (Jaylen Clark), pri Sunsih pa dva (Damion Lee – koleno in Grayson Allen – gleženj), pri čemer ima Allen še vedno možnnost da zaigra.
Stavne kvote: Stavnica Bet at home nam za zmago Sunsov ponuja kvoto 2.27, medtem ko je druga zaporedna zmaga Minnesote vredna kvote 1.64.

Indiana Pacers
2.02
Milwaukee Bucks
Indiana Pacers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Dallas Mavericks
1.70
Los Angeles Clippers
Dallas Mavericks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma