Tudi danes je čas za nogometno Svetovno prvenstvo, kjer nas čakajo kar štiri tekme. Preverili pa smo tudi dogajanje v košarkarski ligi NBA.

1.85 German Masters Grace, David – King, Mark
Tip: 1

1.10 Skupinski del Argentina – Savdska Arabija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.59 Skupinski del Danska – Tunizija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

3.05 Skupinski del Mehika – Poljska [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.28 Skupinski del Francija – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.28 NBA Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets
Tip: 2
Opis tekme: Philadelphia na vzhodu zaseda 9. mesto z 8 zmagami in 8 porazi. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo 6 zmag in 4 poraze. Moštvo že celotno sezono igra pod pričakovanji, dobršni del sezono pa za ekipo ne igra James Harden. Danes pa za Philo ne bo igral tudi prvi igralec ekipe Joel Embiid in pa Maxey, ki je tudi zelo pomemben člen ekipe. Tudi zato so Netsi danes v gosteh izraziti favoriti. Pa tudi zato, ker so po dolgem času v popolni postavi in pa ob enem igrajo čedalje bolje. Netsi so se sedaj prebili na 10. mesto, kar pomeni 8 zmag in pa 9 porazov, moštvo pa je v seriji dveh zaporednih zmag. Na teh dveh tekmah so premagali dve dobri ekipi, Portland in pa Memphis. Prvi strelec ekipe je Kevin Durant, ki na tekmo dosega dobrih 30 točk ob kar 53% metu iz igre. Pri Phili pa blesti danes odsotni Joel Embiid z 32 točkami na tekmo in 52% metu iz igre. Phila je na zadnje doma izgubila proti čedalje boljši Minnesoti. Pred tem pa so bili v seriji treh zaporednih zmag. V tej seriji so premagali Atlanto, Utah in pa Buckse. Torej Phila lahko kaže dobre igre, toda danes imajo poškodovane tri najboljše košarkaše. Na drugi strani pa Netsi po menjavi trenerja kažejo čedalje boljše igre. Netsi so na zadnjih petih tekmah najboljša obramba lige, kar je še kako presenetljivo, glede na to da so prej bili v tem elementu zadnji v ligi. Na drugi strani ima tudi Phila odlično obrambo, saj so 3 obrambna ekipa lige. So pa zelo slabi v napadu, saj imajo 27 napad lige. Naša napoved je zmaga Netsov gosteh.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker šport nam za zmago Netsov v gosteh ponuja kvoto 1.28. Zmaga domače Phile pa je visoka kvote 3.35.

1.86 NBA Memphis Grizzlies – Sacramento Kings
Tip: 2

1.34 NBA Denver Nuggets – Detroit Pistons
Tip: 1

1.31 NBA Phoenix Suns – Los Angeles Lakers
Tip: 1