Danes smo za vas preverili top stavne tekme na stari celini. Igra se že prvi krog kvalifikacij za nogometno ligo prvakov, kjer nas čakajo sicer samo dve tekmi. Preverili smo tudi dogajanje na Evropskem prvenstvu U19. Veliko nogometa pa se igra tudi v skandinavskih ligah, kjer smo bolj podrobno preverili eno tekmo.

1.57 UEFA Liga prvakov kvalifikacije SP La Fiorita – Inter Club de Escaldes [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.23 UEFA Liga prvakov kvalifikacije FCI Levadia Tallinn – Vikingur Reykjavik [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.27 U19 European Championship, Skupinska faza Slovaška – Italija
Tip: 2

1.26 U19 European Championship, Skupinska faza Romunija – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.01 Kakkonen FC Vaajakoski – VIFK
Tip: 1

3.00 Kakkonen Atlantis FC – PK Keski-Uusimaa
Tip: 2
Opis tekme: GRe za tekmo finske nogometne lige in sicer skupine A, kar seveda pove, da ne gre za prvo nogometno ligo na Finskem. Tekma se bo sicer igrala ob 18:00 uri kjer bo domači klub FC Atlantis gostil moštvo Keski-Uusimaa. Keski-Uusimaa se trenutno nahaja na 2. mestu z 16 točkami in gol razliko 20:9. Moštvo tako za prvo ekipo skupine A zaostaja samo za dve točki in in lahko danes tako pride na prvo mesto, saj ima klub tudi tekmo manj od vodilne ekipe. Moštvo Atlantis pa je 9. ekipe od skupno 12. ekip. To pomeni, da so do sedaj zbrali negativno gol razliko 9:17 in pa 9 točk. Atlantis tako ni v dobri formo, saj so v negativno seriji kar treh zaporednih ligaških porazov, če zraven štejemo še pokal pa so v seriji kar štirih zaporednih ničel. Keski-Uusimaa pa so ravno obratno v super seriji štirih zaporednih zmag. Moštvo je na zadnjih petih tekmah doseglo kar 16 zadetkov, kar je v povprečju dobre tri gol na tekmo. Od leta 2010 smo videli 13 medsebojnih dvobojev. Keski-Uusimaa je do sedaj dosegel samo 2 zmagi, danes pa ima lepo priložnost za tretjo zgodovinsko zmago proti ekipi Atlantis FC. Naš stavni namig je zmaga ali vsaj remi gostujoče ekipe in pa stava več kot 2.5 gola.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.90. Remi je vreden kvote 3.60, zmaga gostov pa dokaj visoke kvote 3.00, ki pa se jo splača izkoristiti.

3.05 Primera Division, Torneo Inicial CA Aldosivi – CA Platense
Tip: X

2.28 Primera Division, Torneo Inicial CA Central Cordoba SE – CA San Lorenzo de Almagro
Tip: 1